Venäjällä ollaan raivon vallassa Jokereiden toiminnasta – ”Tämä on väärin ja epämiellyttävää”

KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Venäjällä ei olla todellakaan mielissään Jokereiden peruuntuneesta Minsk-ottelusta, vaan helsinkiläisseura saa armotonta palautetta.

Venäjäislehti Sport-Ekspress tylyttää jutussaan todella kovin sanoin Jokereiden toimintaa ja peruuntunutta matkaa Minskiin.

– Tämä on väärin ja epämiellyttävää. Suomalaiset antoivat ymmärtää, että KHL:n presidentti ei kontrolloi mitään. Pitäisi olla jonkinlaista solidaarisuutta. Naapurimme käyttäytyivät huonosti, siitä ei pääse mihinkään, Sport-Ekspressissä kirjoitettiin.

Samassa jutussa kritisoidaan rajusti myös Jokereiden GM Jari Kurria, jonka todetaan säilyttäneen kasvonsa Suomessa, mutta muulle maailmalle kiekkolegenda aiheutti kuulemma skandaalin, jolla vahingoitettiin KHL:n sekä Jokereiden mainetta.

Mainos alkaa

Myös Venäjän jääkiekkoliiton puheenjohtaja Vladislav Tretjak otti kantaa kuohuttaneeseen tilanteeseen.

Punakoneen legendan mielestä tämä oli jo toinen vastaava tapaus Jokereille. Miehen nostama ensimmäinen tapaus on keväältä, kun Jokerit jättäytyi pudotuspeleistä sivuun koronaviruksen vuoksi. Lopulta myös koko KHL-kausi keskeytettiin. Tretjakin mukaan tuo oli vielä ymmärrettävää, mutta Minsk-reissun peruuntuminen poliitikan vuoksi on eri asia.


Joukkueet: