Video: Tshekki tasoitti kunnon tuurimaalilla – Venäjä kuittasi voiton dramaattisesti 19 sekuntia ennen loppua

Venäjä-Tshekki 2021 / Pallomeri.net

MM-kisat alkoivat hienolla ja dramaattisella kamppailulla, jossa Venäjä ja Tshekki mättivät yhteensä seitsemän maalia.

MM-kisat avattiin hienolla isojen kiekkomaiden välisellä trillerillä, kun Venäjä ja Tshekki pelasivat erittäin maalirikkaan ja dramaattisesti päättyneen kamppailun, joka kirjattiin Venäjän 4-3-voitoksi.

Ottelun loppuun pakattiin mielenkiintoisia käänteitä, kun Tshekki tasoitti kolmisen minuuttia ennen loppua melkoisella tuurilla ja oli lähellä viedä pelin jatkoajalle. Tshekin NHL-apu Dominik Kubalik ampui hieman epätarkan lämärin, joka lopulta osui juuri sinne minne pitikin. Kubalikin veto nimittäin kajahti venäläispakki Artjom Zubia jalkaan ja kimmahti siitä sisään.

Pelitapahtumiin nähden oikeutettu loppuratkaisu oli kuitenkin vielä tulossa. Tshekin pakka hajosi ratkaisevasti, kun Tappara-pakki Michal Moravcik lähti kuskaamaan kiekkoa Venäjän alueelle, mutta veti suoraan vastustajan lapaan. Venäjä käänsi tästä nopean vastaiskun ja Mihail Grigorenko karkasi puolittaiseen läpiajoon.

Loppu oli Tshekin kannalta todella jäätävä, sillä Grigorenko ampui aivan poskettoman rannelaukauksen takayläkulmaan ja vei Venäjän johtoon vain 19 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Tshekki yritti vielä vääntää peliä tasoihin, mutta Venäjän johto piti loppuun asti.

Tshekki tasoittaa todella onnekkaasti, kun Dominkik Kubalik ampuu maalin Artjom Zubin kautta:

Venäjä voittaa, kun Mihail Grigorenko jysäyttää jäätävän maalin 19 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua:

Katso myös: Video: Venäjä sahasi Tshekin palasiksi – upea syöttökuvio ja millintarkka piiska yläpesään


Joukkueet: ,