Venäjä kutsui kolme hirmuista vahvistusta MM-kisoihin – Alexander Ovechkin kirkkaimpana tähtenä

Venäjä kutsui kolme hirmuista vahvistusta MM-kisoihin – Alexander Ovechkin kirkkaimpana tähtenä

Venäjä saa jääkiekon MM-kisoihin kolme järjettömän kovaa vahvistusta, sillä Washington Capitalsin tähtikolmikko on kutsuttu mukaan turnaukseen.

NHL:n hallitseva mestari lähti lauluun pudotuspelien avauskierroksella, kun Carolina Hurricanes oli vahvempi voitoin 4-3. Tämä tarkoitti samalla sitä, että Washingtonista vapautui useampi kovan luokan tähti MM-kisoihin. Suurin hyötyjä oli ehdottomasti Venäjä, jonka laariin tippui heti kolme uutta vahvistusta.

Varsinkin Jevgeni Kuznetsov ja Alexander Ovechkin ovat sellaisia vahvistuksia, että Venäjältä sopii odottaa vain ja ainoastaan MM-kultaa. Jälleen kerran NHL:n maalipörssin voittanut Ovechkin tuo niin hurjan määrän maalintekovoimaa joukkueeseen, että jokainen valmentaja olisi kateellinen. Myös Kuznetsov on kova tekijä, sillä taituri teki tällä kaudella 76 ottelussa peräti 72 tehopistettä.

Kolmas mukaan kutsuttu pelaaja on puolustaja Dmitri Orlov, joka on pelannut uransa aikana jo 447 ottelua NHL:ssä. Luotettava puolustaja tuo hurjasti kokemusta, sillä onhan miehen tilillä Stanley Cupin voitto sekä yksi MM-kulta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut