Video: Jättiyllätykset jatkuvat! Venäjä seuraava hävinnyt jättiläinen

Venäjä mm 2021 / Pallomeri.net

Venäjä sai liittyä siihen joukkoon, joka joutui nöyrtymään ennalta paljon heikommalle joukkueelle, kun Slovakia ärjyi venäläiset kumoon.

MM-kisoissa nähtiin jälleen todellinen shokkitulos, kun suvereenisti kisat aloittanut Venäjä otti Slovakialta takkiin maalein 3-1. Entinen suurmaa Slovakia on ollut viime vuodet syöksykierteessä ja lähti turnaukseen pahana altavastaajana varsin ohuena pidetyllä materiaalilla, mutta niin vain kolmen kierroksen jälkeen Slovakia etenee puhtaalla pelillä.

Slovakia meni ottelun toisessa erässä johtoon, mutta Venäjä tasoitti hieman onnekkaasti erän lopulla. Kolmannessa erässä Slovakian puolustaja Martin Gernat ampui kovan lämärin kimmokkeen kautta reppuun.

Mainos alkaa:

Slovakia teki loppulukemat tyhjään maaliin, mutta maalin hyväksymistä saatiin odottaa tovi, sillä Venäjä päätti viimeisenä oljenkortenaan haastaa maalin paitsiona. Haasto ei tehonnut ja samalla Venäjältä vietiin viimeinenkin sauma, sillä MM-kisoissa epäonnistuneesta haastosta tuomitaan kahden minuutin rangaistus, kun Liigassa tuloksena olisi vain aikalisän menettäminen.

Slovakia nappasi näin ensimmäisen voittonsa Venäjästä 17 vuoteen. Tämä tapahtui vappuaattona 2004, kun Slovakia voitti Venäjän jatkolohkon ottelussa maalein 2-0.

Venäjä kaatui Slovakian käsittelyssä maalein 3-1:

Katso myös: Video: MM-kisoissa jälleen hurja yllätystulos – Kazakstan kaatoi Leijonat rankkareilla


Joukkueet: ,