Veli-Matti Savinainen pudotti hanskat – Kunlun-peluri riisui hänet koomisesti aseista

Veli-Matti Savinainen Jokerit / Pallomeri.net

Jokereiden ja Kunlunin välisessä pelissä tapeltiin, kun Veli-Matti Savinainen pudotti hanskat, mutta vastustaja hillitsi häntä ovelasti.

Jokerit murjoi Kunlun Red Staria oikein urakalla turpaan tiistain KHL-kierroksella, kun taululla seisoi ottelun päätyttyä selvät 7-1-lukemat Jokereiden hyväksi.

Kolmannessa erässä Jokereiden Veli-Matti Savinainen yritti tehdä oman osuutensa turpaan vedon osalta kirjaimellisessa muodossa, kun hän menetti hermonsa Kunlunin Jake Cheliosiin ja haastoi tämän tappeluun.

Chelios lähti hippasille, mutta hänellä ei ollut aikomustakaan päästää kähinää eskaloitumaan totaaliseksi iskujenvaihdoksi. Chelios näet veti Savinaisen pelipaidan ja hartiasuojat hänen päänsä yli sekä piti edelleen tiukalla otteella niistä kiinni, jolloin Savinainen ei saanut käsiään vapaaksi.

Pitipä Cheliosin temppua viisautena, pelkuruutena tai molempien sekoituksena, niin temppu joka tapauksessa onnistui. Savinainen yritti tosissaan tempoa iskuja kohti Cheliosia, mutta turhaan ja lopulta Savinainen joutui hyväksymään, että oli aika lopettaa varsin koomiseksi äitynyt rimpuilu.

Veli-Matti Savinainen tappelee Kunlunin Jake Cheliosin kanssa:

https://twitter.com/KHLreplays/status/1475903772912140292

Katso myös: Jokereiden Petteri Lindbohm otti oikeuden omiin käsiinsä – haki Alexei Emelinin tappeluun


Pelaajat:
Joukkueet: ,