Virhettä virheen perään – Velezin veskari esitteli koomisen pupellusten sarjan

Velezin maalivahti Lucas Hoyos

Velezin maalivahti Lucas Hoyosille osui todellinen surkeiden sattumusten hetki, kun hän sohi pallon vastustajalle aiheuttaen nolon takaiskun.

Argentiinan jalkapalloliigassa nähtiin varsin koominen tilanne, kun Godoy Cruz paineli naurettavan helposti johtoon ottelussa Velez Sarsfieldiä vastaan.

Ottelun 3. minuutilla Velez-vahti Lucas Hoyos nimittäin suoritti eräänlaisen hattutempun säheltämällä kolmeen kertaan pahasti parin sekunnin sisällä.

Kaikki alkoi, kun Hoyos yritti pitää omasta pelaajasta päätyä kohti kimmonneen pallon kentän puolella. Hoyos spurttasi perään ja yritti ottaa palloa haltuun, mutta onnistui jotenkin hukkaamaan sen haaroistaan kohti päätyviivaa.

Tämä johti siihen, että hän yritti pelastaa tilannetta hätäisellä pyyhkäisyllä. Pallo pysyikin kentällä, mutta sujahti uudestaan hänen längistään läpi. Nyt myös Godoy Cruzin Pier Barrios oli tilanteessa hajulla ja tuli prässäämään.

Barrios pääsikin iskemään juuri oikealla hetkellä, sillä ympyrää pallon perässä pyörineellä Hoyosilla ei ilmeisesti ollut hajuakaan, että Barrios oli tulossa iholle ja näin Hoyosin puolivillainen pallonsuojaus osoittautui täysin riittämättömäksi.

Barrios riistikin pallon helposti ja kruunasi Hoyosin surkeiden sattumusten sarjan painamalla pallon tyhjään Velez-maaliin. Hoyosin onneksi Velez tasoitti pelin reilua kymmentä minuuttia myöhemmin ja peli myös päättyi tasan 1-1.

Velezin maalivahti Lucas Hoyos töpeksii kolmesti parin sekunnin sisällä täysin odotetuin seurauksin:

Katso myös: Järjetön päällekarkaus Argentiinassa – Deportivo Garmensen pelaaja pamautti naistuomaria nyrkillä