Video: Valioliigassa jälleen kyseenalainen VAR-tuomio – ryövättiinkö Tottenhamilta maali?

Veikö VAR tottenhamilta maalin / Pallomeri.net

Valioliigassa saatiin jälleen isoa polemiikkia aikaiseksi videotuomioista, kun VAR näytti vievän Tottenhamilta maalin ottelussa Sheffield Unitedia vastaan.

Torstain Valioliiga-kierroksen avausottelussa olivat vastakkain Sheffield United ja Tottenham. Ottelun ensimmäisen jakson lopussa saatiin jälleen draamaa aikaan tutusta aiheesta, kun VAR nousi esiin negatiivisessa mielessä.

Videotuomari hylkäsi aivan puoliajan lopussa syntyneen tasoitusmaalin, josta vastasi tähtihyökkääjä Harry Kane. Tilanne, joka johti maalin hylkäykseen tapahtui juuri ennen kuin Kane sai pallon.

Kanen joukkuetoveri Lucas kuljetti palloa kohti Sheffieldin maalia kunnes menetti tasapainonsa. Hän kaatui VAR:n kelaaman videoklipin perusteella käsi ulos ojennettuna aivan pallon viereen, mutta on todella vaikea sanoa koskettiko hän palloa.

Tilanne jatkui siten, että Sheffield-pakki potkaisi pallon Lucasin selän kautta suoraan Kanelle, joka eteni maalintekoon. Mitä ilmeisimmin VAR tulkitsi Lucasin osuneen palloon kädellään kaatuessaan ja tuomitsi sen käsivirheeksi, sillä jatkotilanteessa pallo näyttäisi osuvan ennemminkin Lucasin olkapäähän ja selkään.

Sheffield voitti ottelun lopulta maalein 3-1.

Tottenhamilta hylättiin maali tämän tilanteen perusteella:

Tsekkaa myös: Video: Ilves-pakki tunaroi todella kauniisti – teki upean maalin väärään päähän


Joukkueet: ,