Veikkausvihjeet: 12.10. klo 21:45 | Viro-Suomi – Huuhkajien vire säilyy

Veikkausvihjeet: 12.10. klo 21:45 | Viro-Suomi – Huuhkajien vire säilyy

Veikkausvihjeet tulevat Nations Leagueen, jossa Huuhkajat yrittää jatkaa tappiotonta menoaan, kun vastaan asettuu vieraskentällä Viro.

Veikkausvihjeet:

Viro-Suomi

Suomi aloitti Nations Leaguen kahdella voitolla, kun se kaatoi kotikentällä sekä Unkarin että Viron. Nyt vastassa on toistamiseen Viro, jonka pistetili näyttää vielä pyöreää nollaa. Viro osoitti kuitenkin Turussa, että joukkuetta ei sovi aliarvioida, vaan se pystyy iskemään hanakasti tilanteen tullen. Huuhkajien itseluottamus ja puolustus on kuitenkin sellaisessa iskussa, että vieraskentältä pitäisi irrota voitto. Tiukasti vastaiskuihin lähtevät Teemu Pukki, Jasse Tuominen ja Pyry Soiri pitävät siitä huolen, että maalipaikkoja syntyy. Suomen voittoa laitetaankin lapulle maistuvalla kertoimella.

10€ ILMAINEN LIVEVETO!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut