Veikkausvihjeet: JYP-Kärpät – tarjolla maistuva kerroin

Veikkausvihjeet: JYP-Kärpät – tarjolla maistuva kerroin

Torstain veikkausvihjeet tulevat Liigasta, jossa pelataan kolmen ottelun kierros. Katseet kiinnittyy JYPin ja Kärppien väliseen huippukamppailuun.

Voita NHL-matka New Yorkiin – nappaa myös 10€ ilmainen liveveto!

Liigan veikkausvihjeet:

JYP-Kärpät

Kärpät on äitynyt loistavaan vireeseen ja hallitseva mestari on napannut oman paikkansa sarjakärjestä. Sen sijaan JYPin kone on yskähdellyt pahasti ja sijoitus on vasta 11. Nyt alla on tiistailta tappio Sveitsistä, joten valmistautuminen tähän kamppailuun on todella vajavainen. Sen sijaan Kärpät sai pelata CHL:ssä kotikentällä, joten joukkue on varmasti pirteämpi. JYP on myös sarjan kolmanneksi huonoin kotijoukkue, joten sekään ei paljoa auta tänään. Oululaisten voitosta saa sen verran maistuvia kertoimia, että se lähtee lapulle.

LIIGA-KERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut