Veikkausliiga-vihjeet: KuPS – FC Inter | Klo 18:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Veikkausliiga-vihjeet tulevat tiistain huippukamppailusta, jossa yhteen iskevät KuPS ja FC Inter. Tässä perustelut ja pelivalinta otteluun!

KuPS – FC Inter -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

KuPS – FC Inter

KuPS on hallitseva Suomen mestari, kun taas FC Inter on se joukkue, joka jäi niukasti toiseksi viime kauden päätteeksi. Näin ollen turkulaisilla on varmasti näytönhaluja enemmän kuin tarpeeksi tänä iltana. FC Interin lähtökohdat kauteen ovat muutenkin melko stabiilit, sillä suuria muutoksia ei ole nähty ja joukkue jatkaa tutussa komennossa. Sen sijaan KuPSin puolella valmentaja vaihtui ja muun muassa Luis Murillo ja Petteri Pennanen vaihtoivat maisemaa. Varsinkin alkukaudesta muutokset voivat näkyä tekemisessä. Tilannetta ei helpota se, että joukkueen ykköshyökkääjä Rangel loukkaantui kauden avauksessa. Kumpikin aloitti kauden vakuuttavalla voitolla, mutta nyt luvassa on ensimmäinen kunnon testi. Joukkueet kohtasivat Suomen Cupissa kesäkuussa ja tuolloin varsinainen peliaika päättyi lukemiin 4-4.

FC Interillä on saumat myös tänään, vaikka vieraissa pelataan. X2 tarjoileekin sellaisen kertoimen, joka napataan ilomielin lapulle.

Mainos alkaa

Coolbetilta löydät markkinoiden parhaimpia kertoimia myös Veikkausliigaan koko kauden ajan.

Coolbet
KuPS – FC Inter
Alkaa: 7.7. klo 18:30
Vihje: X2
Kerroin: 1.70
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!