Veikkausliiga-vihjeet: FC Lahti – HJK | Klo 18:30

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Veikkausliiga käynnistyy keskiviikkona ja napataan heti avauskierrokselta yksi pelivalinta lapulle. Tsekkaa perustelut ja kohde illalle.

FC Lahti – HJK

HJK lähtee alkavaan kauteen suuren suurena mestarisuosikkina. Joukkueelle jokainen pistemenetys on karmaiseva pettymys, sillä sen verran hurja materiaali on jalkeilla. Suomen Cupissa joukkue on napannut rutiinilla voittoja ja edennyt jo finaaliin. Nyt kauden avauksessa jokainen pelaaja on varmasti valmis suorittamaan, joten FC Lahti joutuu ikävään paikkaan.

Isäntien tilannetta ei helpota se, että Suomen Cupin välierissä tullut 5-0-tappio FC Interille toi mukanaan myös loukkaantumisia. Merkittävin näistä on puolustaja Mikko Viitikko, jonka pelaaminen on epätodennäköistä. Topparin poissaolo jättäisi ison loven FC Lahden puolustukseen ja avaisi entistä enemmän tilaa HJK:lle, jonka hyökkäyskalusto on suorastaan jäätävän kova.

Mainos alkaa

Keskiviikkona onkin luvassa varmasti HJK:n näytös ja samalla ensimmäinen myrskyvaroitus muille joukkueille.

Coolbetilta löydät myös mestaruus- sekä maalikuningas-kertoimet alkavaan Veikkausliiga-kauteen. Tsekkaa kaikki kertoimet Coolbetin sivuilta!

Coolbet
FC Lahti – HJK
Alkaa: 1.7. klo 18:30
Vihje: HJK yli 1,5 maalia
Kerroin: 1.64
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!