Veikkausliiga-pelaajalle neljän vuoden vankeustuomio – tuomittiin muun muassa törkeistä raiskauksista

pidätetty Veikkausliiga

Ennen Veikkausliiga-kauden käynnistymistä saatiin kuulla järkyttäviä uutisia, kun IFK Mariehamnin yksi pelaajista pidätettiin epäiltynä törkeistä raiskauksista ja pahoinpitelyistä.

Nyt käräjäoikeus määräsi Aristote Ingi Mboman neljäksi vuodeksi vankeuteen. Entisen IFK Mariehamnin pelaajan todettiin syyllistyneen kahteen törkeään raiskaukseen, kahteen pahoinpitelyyn ja yhteen lievään pahoinpitelyyn.

Tämän lisäksi Mboma määrättiin maksamaan uhrille korvauksia yhteensä 18 000 euron edestä. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä siitä voi valittaa hovioikeuteen.

Hyökkääjän syytteet olivat suuri järkytys Maarianhaminassa, jossa paikallinen ylpeys valmistautui kovaa vauhtia uuteen kauteen.

Mainos alkaa

– Tämä on järkyttävä tapaus. Raiskaus on niin vakava ja hirvittävä rikos, että on vaikea löytää sanoja kuvailemaan tuntoja tällä hetkellä. Emme ole olleet seurana koskaan aiemmin tällaisessa tilanteessa, IFK Mariehamnin puheenjohtaja Dan Mikkola sanoi toukokuusa MTV Urheilulle.

Aristote Ingi Mboma sai välittömästi potkut IFK Mariehamnin riveistä, kun tutkinta käynnistyi. Mies on ollut tuttu näky Veikkausliiga-kentillä, sillä hyökkääjä on edustanut myös SJK:ta, FC Lahtea ja Honkaa.


Pelaajat:
Joukkueet: