Veikkausliiga päättyy runkosarjaan – HJK käytännössä varmisti mestaruuden

Kakkonen FIFA VAR KPV KuPS Crvena zvezda-hjk Vitebsk-KuPS Torshavn-HJK futisvedonlyönti Länsi-Suomen peliyhtiö HIFK Veikkausliigan otteluohjelma sarjajärjestelmä TPS HJK-Inter Ykkösessä Palloliitto NJS EIF HIFK Ykkösen FC Honka SJK VPS-PS Kemi Veikkausliiga Mika Ojala jalkapallo / Pallomeri.net

Veikkausliiga-kausi päättyy runkosarjaan, joten ylä- ja alasarjat jätetään kokonaan pelaamatta. Asia varmistui torstaina.

Veikkausliigan suhteen ilmassa on ollut todella isoja kysymysmerkkejä, kun koronatartunnat ovat nousussa. Keskiviikkona Veikkausliigan hallitus teki esityksen kauden jatkamisesta marraskuun loppuun asti, jotta jatkosarjat pystyttäisiin pelaamaan.

Asia ei kuitenkaan koskaan ehtinyt etenemään Palloliiton hallituksen päätettäväksi, sillä torstaina tuli ilmoitus, että esitys on vedetty pois ja kausi tulee päättymään runkosarjaan.

– Palloliiton hallitukselle tehty esitys sarjan jatkamisesta marraskuun loppuun vedetään pois. Runkosarjan tulokset jäävät sarjan lopullisiksi tuloksiksi, tiedotteessa todetaan.

Mainos alkaa

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että HJK käytännössä varmisti mestaruuden. Klubi on tällä hetkellä piikkipaikalla kolmen pisteen erolla KuPSiin. Kuopiolaisilla on kuitenkin enää yksi ottelu jäljellä, kun taas HJK:lla on kaksi ottelua jäljellä.

KuPS voi teoriassa ohittaa vielä HJK:n, mutta se vaatisi suorastaan sensaatiomaista maalieron parannusta, sillä siinä missä Klubin maaliero on +31, niin KuPSilla on +14.