Video: Vegas-hyökkääjältä näppärä viimeistely – livautti kiekon sokkona häkkiin omista längistään

William Carrier Vegas Golden Knights / Pallomeri.net

Vegas Golden Knightsin William Carrier räväytti NHL:n sijoitusottelussa Dallas Starsia vastaan voittomaalin huikealla viimeistelyllä.

Vegas Golden Knights kohtasi Dallas Starsin NHL-playoffien sijoitusottelussa varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa ja otti voiton maalein 5-3. Ottelun voittomaalin teki Vegasin William Carrier, joka joutui vaikeaan asemaan, mutta reagoi tilanteeseen upeasti ja viimeisteli varsin harvinaisella tavalla.

Carrier ajoi ensin Dallasin maalille ja huomasi, että kiekko ponnahti päädystä maalin toiselle kulmalle. Carrier meni kiekon perään, mutta oli selkä maalia kohti, kun kiekko tuli hänelle. Carrier tiesi, että hänellä on mahdollisuus viimeistellä, mutta ettei hänellä ollut aikaa kääntyä.

Carrier päätti kuitenkin yrittää ja laittoi kiekon sokkona kohti maalia omista längistään. Carrierin reagointi tapahtui juuri oikeaan aikaan, sillä kiekko ehti sujahtaa Dallasin reppuun ennen kuin maalivahti Ben Bishop ehti peittämään kulmaa.

Mainos alkaa

Carrier pyyhkäisi jallaan hieman Bishopin patjaa mennessään maalin ohi, joten tuomarit hylkäsivät maalin. Vegasin valmennus kuitenkin haastoi päätöksen ja videon kelailun jälkeen maali hyväksyttiin, kun tuomarit totesivat, ettei Carrier vaikuttanut Bishopin kykyyn torjua.

Vegas-hyökkääjä William Carrier pistää kiekon säkkiin hankalasta asemasta:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma


Joukkueet: