Käsittämätön hörppy pisti pelin jännäksi – Vegas-vahti Logan Thompson pyyhkäisi kiekon omaan maaliin

Logan Thompson Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights avasi playoff-pelinsä voitolla, mutta maalivahti Logan Thompson teki pelistä vähän turhankin jännän.

Dallas Stars joutui nöyrtymään kotonaan, kun Vegas Golden Knights haki joukkueiden välisen NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjan avausosasta voiton maalein 4-3.

Vegasilla oli kahden maalin johto kolmannen erän puolivälissä, mutta peli meni vielä tarpeettoman jännäksi, kun Dallas nousi maalin päähän täysin vahingossa.

Mainos alkaa:

Kaikki lähti käyntiin Miro Heiskasen antamasta avauksesta, joka kopsahti Mason Marchmentin lapaan. Marchment nousi vasenta laitaa pitkin aina hyökkäysalueelle saakka ja yritti mitä ilmeisimmin vain saada hyökkäyspään aloituksen aikaiseksi. Marchment näet heitti kiekon löysällä vedolla maalia kohti ja kaikki ennusmerkit viittasivat siihen, että kiekko päätyy sitä odottaneeseen Vegas-vahti Logan Thompsonin räpylään.

Tämä oli kuitenkin se yksi tilanne tuhannesta, joka päättyi odottamattomalla tavalla. Thompson nimittäin arvioi tilanteen väärin, pyyhkäisi kiekkoa räpylän reunalla ja näin pelivälinen kolahtikin tolpan kautta sisään.

Vegas-vahti Logan Thompson hörppää Mason Marchmentin löysän heiton nolosti sisään:

Katso myös: Jesperi Kotkaniemi pääsi yllättämään Islanders-pelurin – jysäytti maukkaan pommin päädyssä


Pelaajat:
Joukkueet: