Vedonlyöntiyhtiö ei usko Kaapo Kakkoon – ykkösvarauksesta tarjolla hurja kerroin

Leijonien MM-finaali Kaapo Kakko U20 Suomi / Pallomeri.net

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet ei usko, että U20 MM-finaalin ratkaissut Kaapo Kakko nousisi ensi kesänä NHL:n ykkösvaraukseksi.

Kaapo Kakko nousi kaikkien suomalaisten huulille tammikuun alussa, kun TPS-hyökkääjä iski voittomaaliksi jääneen 3-2-osuman MM-finaalissa USA:n verkkoon. Samalla nuorukainen nousi osan mielestä jopa suurimmaksi suosikiksi ensi kesän NHL:n varaustilaisuuden ykkösvaraukseksi.

Tätä ennen USA:n Jack Hughesia on pidetty lähes varmana ykkösvarauksena, kunnes Kakko tasoitti puntteja loistavilla otteillaan U20-kisoissa.

Coolbetin kertoimenlaskijat eivät kuitenkaan usko Kakkoon, sillä suomalaisen ykkösvarauksesta saisi rahat takaisin 6-kertaisena. Sen sijaan kerroin sille, että Kakkoa ei varata ensimmäinen on vain 1.10.

Kevät tuleekin ratkaisemaan paljon, että kuka tullaan lopulta varaamaan draftin ensimmäisenä. Se on kuitenkin varma, että Kakko tulee antamaan vielä todella kovia näyttöjä kuluvan Liiga-kauden aikana. Mikäli Kakko varataan ensi kesänä ensimmäisenä, niin se olisi ensimmäinen kerta, kun suomalainen pelaaja on NHL:n ykkösvaraus.

KERTOIMET