Vedonlyöntivihjeet: Kasivakio käynnistää betsiviikon

Vedonlyöntivihjeet: Kasivakio käynnistää betsiviikon

Maanantaina kohdelistalta löytyy sopivasti haastetta tarjoava Veikkauksen uutuspeleihin kuuluva Kasivakio. Muutama kohde vaikuttaa selvähköiltä, mutta yllätyksiäkin lienee luvassa. ”Normaalia” Ykkösvakiota pienimpi 10 sentin pelipanos antaa mahdollisuuden useampaan vaihtomerkkiin. 

Ensimmäinen poiminta tulee kohteesta kaksi, jossa kotijoukkue Palermo on saanut mielestäni liian ison kannatuksen vierasjoukkue Empoliin nähden. Sarjataulukossa joukkueet ovat perättäisillä sijoilla, eikä kummankaan kausi ole mennyt kovinkaan putkeen toistaiseksi. Palermolta voisi odottaa selkeästi parempaa, mutta kotietu huomioidenkin 51 %:n pelikannatus sisältää hieman ilmaa. Empoli ei toki sekään ole Seria A:n ykkösjoukkueita, mutta näin selkeänä altavastaajana tasapelin mahduttaminen kupongille tuntuu hyvältä ajatukselta.

Kohteessa kuusi Lens saa vieraakseen Nancyn. Tässäkin kohteessa suosikin peliprosentit ovat päässeet kohoamaan liian isoiksi. Vierasjoukkue Nancy on toki materiaaliltaan isäntiä vahvempi ja sarjataulukkokin povaa sille menestystä, mutta liki 60:tä %:ia hipova kannatus on kyllä liikaa. Ranskan sarjoissa kotiedun merkitystä ei voi todellakaan väheksyä, eikä Lens ole minun arvioissani edes sarjan huonoimpia joukkueita, vaikka alkukausi ei olekaan ollut ruusuilla tanssimista. Viime otteluiden parantunut vire ja kotietu tekevät Lensistä ja tasapelistä parhaan yhdistelmän lapulle.

Viimeinen poiminta tulee kohteesta kahdeksan, josssa Tottenham saa vieraakseen valmentajaa vaihtaneen Aston Villan. Kotijoukkue on toki selkeä suosikki, mutta valmentajanvaihdos antaa yleensä vähintään tilapäistä puhtia vaihdoksen tehneelle joukkueelle, eikä Villa ole materiaaliltaan ollenkaan Valioliigan surkeimpia. ”Spurs” on toki sarjan parhaimpia joukkueita, mutta huippuesityksellä Villalla on pienet mahdollisuudet tasapeliin, joka on mukavan alipelattuna hyvä varmistus todennäköiselle kotivoitolle.

KASIVAKIO 8

Kasivakio | Pallomeri.net

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut