Vedonlyöntivihjeet illan Blackhawks – Penguins kamppailuun!

Vedonlyöntivihjeet illan NHL -otteluun

Ystävänpäivästä selvittiin kunnialla ja nyt kiinni viikon viimeisiin betseihin. Illan primetime-ottelussa Chicago Blackhawks isännöi viime aikoina pirteästi esiintynyttä Pittsburgh Penguinsia. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvan kauden aikana, kun Blackhawks haki vierasvoiton voittomaalikilpailun kautta Consol Energy Centeristä. Otimme ottelun lämpimään syleilyyn ja kävimme kohteet läpi voittajasta maalintekijöihin.

Tänään asetelma on allekirjoittaneen mielestä kuitenkin aivan päinvastainen. Jälleen lähdetään jo tutuksi tulleella tyylillä painamaan lappua kertoimenlaskijoita vastaan ja vierailijat löytyvätkin meidän lapuilta kertoimella 3,10. Vaikka Balckhawks löytyykin sarjataulukosta läntisen konferenssin sijalta neljä, on joukkueen otteet viime aikoina olleet varsin ailahtelevia. Tänään hyvässä iskussa oleva Penguins kaataa kotijoukkueen Sidney Crosbyn ja kumppaneiden johdolla.

Suurempia puutteita ei kummankaan joukkueen kokoonpanossa ole. Corey Crawford aloittaa isäntien maalilla ja virkaveljenä toisessa päädyssä häärii Marc-Andre Fleury. Jos joku haluaa tietää kuka heiluttelee tänään verkkoja Crawfordin selän takana niin poimin kaksi kertoimien puolesta maistuvaa valintaa myös tälle osastolle. David Perron ja Kris Letang osuvat tänään tai ainakin toinen heistä. Perronin maalille tarjotaan kerrointa 4,40 ja Letangin vastaavasti 4,90.

Eilinen ystävänpäivänlahja tyttöystävälle eli reissu IKEAan söi kassaa sen verran, että tänään on pakko osua. Pysykää jatkossakin #pelipaikoilla ja ottakaa Veikkausvihjeet seurantaan myös Facebookissa ja Twitterissä. Näiden sanojen myötä oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille betsikavereilleni.

Päivän kuumimmat vetovihjeet löydät joka päivä sivuiltamme.

Muista myös tarkistaa päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet poimituista lähteistä.