Vedonlyöntituplaus päivä 4 – Eurooppa-liigan lohkovaihe käynnistyy

Vedonlyöntituplaus päivä 4 – Eurooppa-liigan lohkovaihe käynnistyy

Vedonlyöntituplaus jatkuu hieman erilaisella kupongilla tänään, sillä Manchesterissa tullut kaatosade viivytti huomattavasti tuplauksen jatkumista.

Laitammekin tänään suoraselkäisesti lapulle isomman kertoimen, jotta me pääsemme takaisin jälleen oikeaan rytmiin.

Pelikuponki:

Feyenoord – Manchester United

Jose Mourinhon suojatit matkustavat lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa Hollantiin, missä vastaan asettuu Feyenoord. Hollantilaisjoukkue on aloittanut kauden mainiosti, mutta tasoero on selvä vierailijoiden hyväksi. Vaikka esim. Zlatan saattaa olla lepovuorossa, niin vieraiden materiaali on selvästi isäntiä edellä. Myös Mourinhon vaatimustaso takaa sen, että ManU:lla asenne on varmasti kunnossa. Laitamme lapulle kohteeksi 2.

Plzen – AS Roma

Roma koki karmean pettymyksen Mestarien liigan karsinnassa, kun FC Porto pudotti italialaisjoukkueen lohkovaiheesta. Nyt katseet on käännettävä Eurooppa-liigaan, jossa joukkue haluaa varmasti menestyä, sillä tarjolla on yksi paikka ensi vuoden Mestarien liigaan. Tshekkiläisjoukkue Plzen ei ole todellakaan vierailijoiden tasolla, joten AS Romalle kelpaa ainoastaan pisteet.

Valur – Breidablik

Islannin liigassa toisena oleva Valur on koko sarjan paras kotijoukkue. Yhdeksään peliin kasassa on 21 pistettä, joten kotiyleisö on saanut nauttia tällä kaudella voitoista. Breidablik on sarjassa neljäntenä, mutta viimeiset kolme vierasottelua ovat tuoneet ainoastaan kaksi pistettä. Valur onkin ottelussa suosikki, mutta tasapelinkin todennäköisyys on suuri. Tämän vuoksi pistämme lapulle kohteeksi 1X.

Fjölnir – Throttur

Lapun neljäs kohde tulee myös Islannista, missä vastakkain iskevät kolmantena oleva Fjölnir ja sarjajumbona majaileva Throttur. Vierailijat ovat voittaneet 14 edellistä vierasottelusta ainoastaan yhden, joten lähtökohdat illan peliin ovat vähintääkin surkeat. Fjölnir on kamppailussa hirmuinen suosikki, joten ainoastaan kotivoitto kelpaa.

kuponki

Vedonlyöntituplaus käyntiin Coolbetin avajaistarjouksella!

Tuplaus vauhtiin Betsafen bonuksella!

Nappaa NordicBetin bonus taskuun!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut