Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Mestarien liiga alkaa ryminällä

Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Mestarien liiga alkaa ryminällä

Vedonlyöntituplaus sai yhtä maalia vaille täydellisen startin, kun kaksi kolmesta lapusta jatkuu myös tiistaina. Tämän päivän kohteet ovat Mestarien liigasta.

Pelikuponki 1:

Manchester City – Mönchengladbach

Pep Guardiolan Manchester City on aloittanut kauden vakuuttavalla tavalla, sillä tilille on kertynyt ainoastaan voittoja. Viikonloppuna joukkue nappasi henkisesti tärkeän voiton, kun paikalliskilpailija Manchester United kaatui vieraskentällä numeroin 2-1. Pelikieltoa Valioliigassa kärsivä Sergio Agüero on tänään mukana jälleen kokoonpanossa ja vieläpä hyvin levänneenä. Tänä vuonna menestyshaaveet on asetettu myös Mestarien liigassa korkealla ja tulosta on synnyttävä. Isännät ovatkin askeleen jos toisenkin vieraita edellä, joten laitamme lapulle kotijoukkueen voiton.

Dinamo Kiova – Napoli

Italialaisen Napoli edellinen tappio on niinkin kaukaa kuin huhtikuun lopulta. Gonzalo Higuainin kesällä menettänyt Napoli on aloittanut kauden erittäin hyvin Serie A:ssa. Kolmeen peliin vastustajan verkot ovat heiluneet yhdeksän kertaa, joten ykköstykin lähteminen ei ole vaikuttanut joukkueeseen. Dinamo Kiova on selvästi materiaalinsa puolesta altavastaaja, mutta kotietu tasoittanee hieman lähtökohtia. Tästä huolimatta on erittäin todennäköistä, että Napoli tulee ainakin pisteen Ukrainasta nappaamaan tuliaisiksi.

1

Pelikuponki 2:

Barcelona – Celtic

Barcelona koki sensaatiomaisen kotitappion viikonloppuna Alavesille. Joukkue lepuutti tähtinimiä, mikä kostautui pahemman kerran. Tänään joukkueella on kasvojen pesun paikka, kun vieraaksi saapuu Celtic. Lionel Messi tuskin juoksee tänäänkään avaukseen, sillä argentiinalainen on kärsinyt lihasvammasta. Celtic lähtenee totutusti Camp Noulle puolustamaan ja pitämään lukemat maalittomana mahdollisimman pitkään. Ainakin Alavesia vastaan Barcelonalla oli suuria vaikeuksia murtaa alhaalla seissyttä puolustuslinjaa. Uskomme ongelmien jatkuvan myös tänään ja laitamme lapulle alle 4,5 maalia.

Bayern München – FK Rostov

Venäläinen Rostov aiheutti melkoisen yllätyksen pudottamalla Ajaxin jatkosta ja selvittämällä tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Nyt luvassa on kuitenkin tyly oppitunti, kun Bayern München isännöi Rostovia. Venäläisjoukkueella ei pitäisi olla mitään jakoa vieraskentällä, joten lukemat voivat kasvaa jopa todella selviksi. Bayernin alkukausi on ollut täydellinen, sillä omissa ei ole kolissut vielä kertaakaan. Vastaavasti maaleja vastustajan päähän on syntynyt liukuhihnalta. Pistämme tähän otteluun kohteeksi Bayern -2,5.

kuponki2

Vedonlyöntituplaus käyntiin Coolbetin avajaistarjouksella!

Tuplaus vauhtiin Betsafen bonuksella!

Nappaa NordicBetin bonus taskuun!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut