Vedonlyöntituplaus päivä 4 – torstain tupla tulee U21-kisoista

Vedonlyöntituplaus Päivä 4 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 4 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus napsui keskiviikkona oikein, kun Portugali kaatoi odotetusti Venäjän Confederations Cupin ottelussa.

Vedonlyöntituplaus:

Englanti U21 – Puola U21

Puola on pakkovoiton edessä eikä sekään välttämättä takaa joukkueelle vielä jatkopaikkaa. Englanti varmistaisi voitolla lohkovoiton, joka takaisi suoraan pääsyn jatkopeleihin. Englanti on materiaaliltaan selvästi Puolaa edellä eikä joukkueella pitäisi olla ongelmia ottelun voittamisessa. Alla on myös hyvä voitto Slovakiasta, joka varmasti lisäsi joukkueen itseluottamusta ja helpotti valtavia paineita. Lapulle 1.

Slovakia U21 – Ruotsi U21

Tämän ottelun häviäjän kisat loppuvat tähän, kun taas voittaja saattaa lunastaa jatkopaikan, jopa lohkovoiton. Hallitseva Euroopan mestari Ruotsi on pelannut molemmat ottelunsa tasan, joten nyt olisi korkea aika ottaa täysi pistepotti. Slovakia aloitti kisat voitolla, mutta viime kamppailussa tilille tuli tappio Englantia vastaan. Tasainen ottelu tiedossa, mutta meidän papereissa Ruotsi on hienoinen suosikki. Tuplan täydentää X2.

Futiskohteet tarjoaa Coolbet!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet ja kilpailut voi tilata suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!