Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Keskiviikkoon hyökätään tenniskohteilla

Vedonlyöntituplaus Päivä 3 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 3 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla, sillä tenniskohteen peruuntumisen takia tilalle nostettu Paiden voitto napsui hienosti oikein.

Vedonlyöntituplaus:

Rudolf Molleker – Lucas Pouille

Maailmanlistalla sijalla 17 oleva Lucas Pouille saa Stuttgartin ATP-turnauksessa vastaansa sijalla 303 olevan Rudolf Mollekerin. Ottelun voittajasuosikista ei ole kahta sanaa, sillä Pouille on pelureista selvästi kovempi ja laadukkaampi yksilö. Olisi suorastaan ihme, mikäli Molleker onnistuisi ryöväämään ranskalaiselta edes yhden erän.

Mainos alkaa

Daniil Medvedev – Fernando Verdasco

Myös toinen kohde tulee tenniksestä, jossa venäläinen Daniil Medvedev kohtaa Fernand Verdascon. Espanjalainen on lähinnä massakentällä kunnostautunut pelaaja, jonka parhaat vuodet alkavat olemaan takana päin. Sen sijaan Medvedevin lempialusta on nimenomaan ruohokenttä ja venäläispeluri on varmasti kovalla energialla hakemassa tulosta heti ensimmäisestä turnauksesta. Laitetaan lapulle Medvedev +1,5 erää.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!