Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Ranska ja Tanska taistelevat lohkovoitosta

pelivihjeet Sevilla Vedonlyöntituplaus Päivä 2 | Pallomeri.net
Sevilla Vedonlyöntituplaus Päivä 2 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus sai heikon alun, kun MM-kisoissa nähdyt suuret yllätykset pilasivat kahden lapun matkan. No, homma kuitenkin jatkuu vielä yhdellä lapulla.

Vedonlyöntituplaus:

Tanska – Ranska

Tanskalla ja Ranskalla riittää kunnolla panosta viimeisessä alkulohkon ottelussa, sillä kumpikin voi vielä juhlia lohkovoittoa. Tanskalla on myös vaarana, että se putoaa kokonaan pois jatkopeleistä, mikäli Australia voittaa Perun ja Tanska häviää Ranskalle.

Mainos alkaa

Ranskan jatkopaikka on jo varma, mutta maa haluaa varmasti voittaa lohkonsa, sillä se välttäisi samalla kohtaamasta vakuuttavasti esiintynyttä Kroatiaa. Ranskan materiaali on kirkkaasti Tanskaa parempi ja varsinkin hyökkäyspään taiturit tulevat tekemään tuhojaan. Laitetaan vierasvoittoa lapulle mallikkaalla kertoimella.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!