Vedonlyöntituplaus päivä 3 – suosikit juhlivat jalkapallon MM-kisoissa

Vedonlyöntituplaus Päivä 3 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 3 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus luottaa keskiviikkona suosikkien voimaan, sillä lapulle napataan jalkapallon MM-kisoista sekä Portugalin että Espanjan voitot.

Vedonlyöntituplaus:

Portugali – Marokko

Portugali venyi avauspelissä 3-3-tasapeliin Espanjan kanssa, joten lähtökohdat tuleviin otteluihin ovat melko hyvät. Tosin tänään ei ole missään nimessä varaa hävitä, vaan voitto on tultava tilille. Marokko hävisi avausottelun Iranille numeroin 1-0, joten myös sillä on tänään pakkovoitto. Portugali on kuitenkin Cristiano Ronaldon johdolla selvä suosikki ja on vaikea nähdä, että joukkue häviäisi. Portugalin voitosta on tarjolla sellaisia kertoimia, että hypätään hallitsevan Euroopan mestarin kelkkaan.

Mainos alkaa

Iran – Espanja

Toinen kohde tulee myös samasta lohkosta, kun Iran ja Espanja iskevät yhteen. Iran yllätti kaikki voittamalla avauspelinsä. Voitto tuli kuitenkin melko halvalla tavalla, sillä Marokko teki lisäajalla oman maalin. Iranin ainut ase oli ottelussa tiukka puolustus, jota Marokko ei onnistunut puhkomaan. Espanja kuitenkin on sen tason joukkue, että se kyllä puhkoo linjat ja juhlii maaleilla. Iranilla ei ole mitään mahdollisuuksia Espanjaa vastaan.

Tsekkaa myös: Mahtava futiskausi huipentuu MM-kisoihin – voita jopa 2500€ joka viikko!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!