Vedonlyöntituplaus päivä 4 – Leijonat tekee Sveitsin puolustuksesta reikäjuustoa

Vedonlyöntituplaus päivä 4 – Leijonat tekee Sveitsin puolustuksesta reikäjuustoa

Vedonlyöntituplaus jatkuu huimalla tahdilla, sillä tämän viikon saldo on jo 14/15. Tästä lähdetäänkin kovalla asenteella jatkamaan urakkaa kohti viikonloppua.

Pelikuponki 1:

Suomi – Sveitsi

Leijonat kohtaa MM-kisojen ensimmäisessä tosipelissä Sveitsin ja panoksena on himoittu välieräpaikka. Suomi lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta Sveitsiä ei pidä aliarvioida, sillä joukkueesta löytyy laadukkaita NHL-pelaajia. On kuitenkin selvää, että Leijonien vauhtilätkä pitäisi olla myrkkyä sveitsiläisille ja maalipaikkoja tullee siunaantumaan. Sveitsin alivoimalla tulee olemaan myös isoja ongelmia saada Suomen ylivoimaa kuriin, joten maaleja on odotettavissa. Suomi yli 2,5 maalia lapulle.

Ruotsi – Latvia

Ruotsi saattaa olla jo turnauksen suurin mestarisuosikki, sillä Tre Kronorin meno MM-kisoissa on ollut mahtavaa seurattavaa. Nyt edessä pitäisi olla vapaataival välieriin, kun vastustajaksi tulee Latvia. Latvialaiset tekivät melkoisen tempun selviämällä puolivälieriin, mutta nyt haaste on mahdoton ohitettavaksi. Ruotsi tulee takomaan taululle selvät lukemat ja nappaa paikan mitalipeleihin.

Kaikki MM-kisojen ottelut näet suorana lähetyksenä NordicBetin LiveStream-palvelun kautta TÄSTÄ LINKISTÄ!

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

USA – Tshekki

USA menetti lohkovoiton viimeisessä alkulohkon ottelussa Suomea vastaan, joten nyt vastustajaksi tuli yllätysvalmis Tshekki. USA on kuitenkin suosikki otteluun, sillä sen pelaaminen turnauksessa on ollut mainiota ja vaarallisuutta löytyy varsinkin hyökkäyspäästä. Varsinkin jenkkien ylivoima on sellaisella tasolla, että Tshekit jäähyt tulevat kostautumaan armotta. Mikäli USA:n henkinen kantti kestää, niin maan pitäisi edetä välieriin.

Venäjä – Kanada

Kahden todellisen jättiläisen kohtaaminen nähdään jo puolivälierissä, kun Venäjä kohtaa Kanadan. Vaahteralehtien materiaali on kisojen kovin, mutta peli ei ole ollut odotettua. Nyt panosten noustessa taso tulee varmasti paranemaan ja Venäjä saattaa olla isoissa ongelmissa. Venäläisten iso ja fyysinen puolustus saa tänään pahinta mahdollista myrkkyä, kun Kanadan nopeat taiturit laittavat karusellin pyörimään. Kummankaan maalivahtipeli ei ole juurikaan turnauksessa vakuuttanut, joten tänään luvassa voi olla jopa maalijuhlat. Kanada on siinä kestissä vahvempi joukkue, joten valinta on vierasjoukkueen maalit yli 2,5.

Nappaa Betsafelta kaksi ilmaista 10€ live-vetoa jääkiekon MM-kisoihin TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut