Vedonlyöntituplaus – päivä 2: Single-kohteet vauhdittavat myös tiistaita

Vedonlyöntituplaus – päivä 2: Single-kohteet vauhdittavat myös tiistaita

Vedonlyöntituplaus sai täydellisen startin, kun kaikki maanantain kolme lappua napsuivat oikein. Tässä pelivalinnat ja perustelut tiistaille!

Pelikuponki 1:

Sport – HIFK

Päivän tuplauksen ensimmäinen kohde tulee Liigasta, jossa Sport saa vieraakseen HIFK:n. Helsinkiläiset ovat aloittaneet kauden kahdella jatkoaikavoitolla, joten varmasti joukkueessa ollaan melko tyytyväisiä ensimmäisiin kierroksiin. Vaasalaisetkin saivat kauden käyntiin voitolla, vaikka joukkuetta on ennakkoon veikkailtu sarjassa viimeiseksi. Tänään materiaaliero on kuitenkin liian suuri, sillä täysin eri pelimerkeillä operoivalla HIFK:lla riittää laatua neljään kentälliseen. Lapulle vierasvoittoa.

Liiga on täällä taas! Nappaa 10€ ilmaisveto joka viikko! Lisätietoa LUNASTA ILMAISVETO!

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Club Brügge – Dortmund

Jalkapallon Mestarien liiga käynnistyy tiistai-iltana ja lapulle napataan myös illan kierrokselta yksi poiminta. Belgialainen Club Brügge on kotimaansa kentillä kova tekijä, mutta Euroopan mittakaavassa joukkuetta ei voi laskea suureksi joukkueeksi. Dortmund on täysin eri tason porukka ja saksalaisten pitää pystyä voittamaan myös vieraskentällä. Dortmundia lapulle!

Lunasta 5€ ilmaisveto Mestarien liigaan ja 10 ilmaiskierrosta! Osallistu kampanjaan TÄÄLTÄ!

PELIKOHTEISIIN!

Pelikuponki 3:

Barys Astana – Avangard Omsk

Viimeisen tuplauslapun kohteet tulevat KHL:stä. Barys Astana on viettänyt alkukaudesta käsittämättömiä maalijuhlia, sillä osumia on syntynyt molemmissa päissä jatkuvaan tahtiin. Omskin hyökkäysvoima on todella laaja, vaikkakin alla on 0-1-tappio. Nyt joukkue on kuitenkin huilannut ja saanut valmistautua rauhassa tähän otteluun, niin tulosta syntyy. Omsk yli 2,5 maalia lapulle!

Lokomotiv Jaroslavl – Dinamo Minsk

Lokomotiv Jaroslavl on viiden ottelun voittoputkessa ja jokaisessa näistä otteluista verkko on heilunut vähintään kolme kertaa. Nyt vastaan tulee jo lähes kriisissä oleva Dinamo Minsk, joka ei saa millään tulosta aikaiseksi. Lokomotiv Jaroslavl yli 2,5 maalia lähtee lapulle!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut