Vedonlyöntituplaus: Snooker ja lätkä avauspäivän sana

pelivihjeet Wimbledon Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net

Vuoden alussa aloitettu vedonlyöntituplaus jatkuu jälleen tällä viikolla. Viime viikon saldo jäi melko laihaksi, sillä kahdesta kupongistamme molemmat kariutuivat heti toisen päivän jälkeen.

Mistä oikein koko tuplauksessa on kyse, voit lukea aikaisemmin julkaisemastamme artikkelista –> Pallomeri.netin vedonlyöntituplaus alkaa!

Pelikuponki 1:

Ensimmäinen pelikuponkimme tulee Snookerin The Masters -turnauksesta, missä pelataan jälleen tänään kaksi todella kovaa ottelua. Vuosittain järjestettävä The Masters on kutsuturnaus, johon valitaan maailmanlistan 16 parasta pelaajaa. Tasoerot turnauksessa ovat pieniä, joten ottelut venyvät usein jopa katkaisufreimeihin asti.

Eilisen avauspäivän molemmat ottelut päättyivät 6-4-voittoihin ja samankaltaista tulosta voidaan odottaa tänään molempiin peleihin. Barry HawkinsJoe Perry-ottelun vedossa varmistellaan vielä hieman pelaamalla yli 8.5 freimiä, joka vaikuttaa ennakkoon ajateltuna pomminvarmalta kohteelta.

Overin kylkeen napataan Judd Trumpin suora voitto Stephen Maguiresta, jonka pelikunto vaihtelee päivästä toiseen varsinkin mentaalisella puolella valtavasti. Trump on yksi tourin taitavimmista pelaajista, ja on viimeisten vuosien aikana osoittanut olevansa potentiaalinen maailmanlistan ykköspelaaja. Maguire toki pystyy haastamaan Trumpin pelillisesti, mutta nuoren englantilaisen nälkä on varmasti tapissaan isossa turnauksessa.

Pelikuponki 1 | Pallomeri.net vedonlyöntituplaus

Pelikuponki 2:

Toinen pelikuponki rakennetaan KHL:stä. Jaroslav-Nizhny Novgorod-ottelussa kohtaavat kaksi todella vähämaalista joukkuetta, joista varsinkin Jaroslavin tilasto on poikkeuksellinen Läntisessä konferensissa. Jaroslavin otteluissa on tullut keskimäärin 3.7 maalia ottelua kohden ja pelaamastaan 49 pelistä peräti 42 on päättynyt alle 5.5 maalin.

Vastustaja Nizhny Novgorod ei myöskään ole mässäillyt maaleilla. Joukkue on päästänyt Läntisessä konferenssissa kolmanneksi vähiten maaleja, jonka lisäksi alle 5.5 maalin on jääty 33 ottelussa. Alle 5.5 maalia vaikuttaa ennakkoon ajateltuna otteluun varsin saletilta kohteelta.

Toisessa kohteessa lähdemme hakemaan kivikovan TsSKA:n suoraa voittoa heikkovireisestä Jekaterinburgista, joka aloitti kauden hyvin, mutta on pikkuhiljaa vajonnut ”omalle paikalleen” sarjan keskikastiin. TsSKA on selvästi laadukkaampi joukkue ja voittaa vastaavan ottelun neljä kertaa viidestä.

Pelikuponki 2 | Pallomeri.net vedonlyöntituplaus

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Aloita oma vedonlyöntituplaus Unibetin huikealla starttipaketilla!