Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Yhden lapun harppuunahyökkäys

Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Yhden lapun harppuunahyökkäys

Vedonlyöntituplaus jatkuu tiistaina yhdellä lapulla, johon valikoitui mm. Ruotsin SHL:n illan ainoa ottelu.

Vedonlyöntituplaus:

Malmö – Leksands

Sarjakärjessä oleva Malmö on aloittanut kauden viidellä voitolla. Sen sijaan Leksandsin kausi on alkanut viidellä tappiolla ja omissa on kolissut peräti 20 kertaa. Kotijoukkueen materiaali on selvästi vierailijoita kovempi ja onnistumiset ovat ruokkineet entisestään itseluottamusta. Varsinkin Ilari Filppula on ollut täysin pitelemätön alkukaudesta ja tulee aiheuttamaan myös tänään tuhoa Leksandsin puolustukselle. Laitamme lapulle kotijoukkueen vähintään kahden maalin voiton.

Stuttgart Kickers – Saarbrücken

Stuttgart Kickersin kauden kuudessa kotiottelussa verkot ovat heiluneet yhteensä 21 kertaa. Nyt vieraaksi saapuva Saarbrücken on aloittanut kauden loistavasti ja onkin sarjassa toisena. Molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta, mutta isännillä puolustus ei ole toiminut. Tästä johtuen maaleja on nähty ja tullaan myös tänäänkin näkemään.

image

Tuplaus vauhtiin Betsafen bonuksella!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut