Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Rosenborg päivän pankki UCL-karsinnoissa

Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Rosenborg päivän pankki UCL-karsinnoissa

Vedonlyöntituplaus jatkuu keskiviikkona Mestarien liigan karsinnoilla, sillä Valurin vieraaksi matkustavasta Rosenborgista on tarjolla loistelias kerroin.

Vedonlyöntituplaus:

Valur – Rosenborg

Norjalainen suurseura Rosenborg aloittaa Mestarien liigan karsinnat Islannista, jossa se kohtaa Valurin. Vaikka Islannin maajoukkueella menee kovaa, niin maan pääsarja ei ole mitenkään erityisen laadukas, sillä kaikki huippupelaajat suuntaavat heti mahdollisuuden saatuaan Euroopan muihin sarjoihin. Sen sijaan Rosenborg on kova ja rutinoitunut eurokävijä, joka nähdään tasaisin väliajoin ainakin Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Valurin tasosta kertoo sekin fakta, että se lähti lauluun kaksi vuotta sitten Bröndbyä vastaan yhteismaalein 10-1. Viime vuonna islantilaiset tippuivat slovenialaista Domzalea vastaan yhteismaalein 5-3. Rosenborg ottaa otteluparin haltuun heti vieraskentällä, joten norjalaisten voittoa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut