Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Siirtyykö Real Madrid jo sarjakärkeen?

Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Siirtyykö Real Madrid jo sarjakärkeen?

Vedonlyöntituplaus koki pienen takaiskun, kun Manchester City ei pystynyt omaa otteluaan hoitamaan, mutta siitä huolimatta homma jatkuu yhden lapun voimin.

Vedonlyöntituplaus:

Real Madrid – Villarreal

La Ligan mestaruustaisto on herännyt toden teolla eloon, kun Barcelona on kompuroinut pahasti. Real Madrid on enää pisteen päässä sarjakärjestä, joten Los Blancos todellakin hamuaa voittoja. Kotiyleisön edessä Real on ollut tällä kaudella hirmuisessa iskussa ja mikään joukkue ei todellakaan pääse helpolla. Villarreal on laadukas joukkue, mutta isäntien tämän hetken vire pitäisi olla vierailijoille liian kova pala purtavaksi. Meidän kohteeksi valikoitui Real Madridin vähintään kahden maalin voitto.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid

Atletico Madridin kausi on sujunut todella loistavasti, sillä joukkue jakaa La Ligan kärkisijan Barcelonan kanssa ja Mestarien liigassa joukkue selvitti tiensä välierävaiheeseen. Sen sijaan Bilbao on sarjassa viidentenä hamuten neljäntenä oleva Villarrealin päänahkaa. Atleticon vire on kuitenkin sitä luokkaa, että joukkue ei todellakaan ole helposti lyötävissä. Uskomme, että vierailijat ainakin tasapelin raapivat tästä ottelusta ja laitamme kohteeksi X2.

peli

Vedonlyöntituplaus käyntiin Betsafen bonuksella!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut