Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Lapulle tennistä Ranskan avoimista

Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Lapulle tennistä Ranskan avoimista

Eilisten jopa hieman epäonnisten tapahtumien johdosta vedonlyöntituplaus jatkuu tiistaina ainoastaan yhdellä lapulla.

Vedonlyöntituplaus:

Monica Puig – Olga Govortsova

Valkovenäläinen Govortsova on hävinnyt 15 edellisestä ottelustaan 14, joten vire ei missään nimessä massakentällä ole kunnossa. Sen sijaan Puig on esiintynyt pirteästi kaataen muun muassa Sara Erranin Strasbourgin WTA-turnauksessa. Pelaajien välillä on selvä tasoero Puigin hyväksi, joten laitamme lapulle puertoricolaisen voiton.

Alexander Zverev – Pierre-Hugues Herbert

Maailmanlistan sijalla 41 oleva Zverev eteni Ranskan avointen alla Nicessä ATP-turnauksen finaaliin, joten vire massakentällä on kunnossa. Herbert on myös esiintynyt ihan hyvin viime aikoina, mutta saksalainen Zverev on selvä suosikki ottelussa. Zverevillä on myös selvästi enemmän massakentän otteluita alla kuin Herbertillä ja se ei voi olla näkymättä pelituntumassa. Meidän valintamme kohdistuu saksalaisnuorukaiseen.

Mallorca – Elche

Espanjan Segunda Division ottelussa kohtaavat putoamiskamppailussa oleva Mallorca ja vielä nousukarsintaan paikkaa hamuava Elche. Joukkueet ovat pelanneet erittäin vähämaalisia otteluita viime aikoina. Elchen erikoisuutena on ollut vielä lukuisat tasapelit, sillä kymmenestä viimeisestä ottelusta kasassa on seitsemän tasapeliä. Mallorcalla puolustuspelaaminen on toiminut ihan kohtalaisesti, mutta hyökkäyksestä tehot uupuvat täysin. Uskommekin vähämaaliseen peliin myös tänään ja laitamme lapulle alle 2,5 maalia.

kuponki

Tuplaus käyntiin Coolbetin avajaistarjouksella!

Vedonlyöntituplaus käyntiin Betsafen bonuksella!

Vedonlyöntituplaus käyntiin NordicBetin bonuksella!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut