Vedonlyöntituplaus päivä 2 – KHL on vahvasti esillä tiistain tuplauslapuilla

Vedonlyöntituplaus päivä 2 – KHL on vahvasti esillä tiistain tuplauslapuilla

Vedonlyöntituplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla. Tosin toisessa lapussa on vielä alkuperäinen panos, sillä eilinen tenniskohteemme joutui mitätöintiin Ryan Harrison poisjäännistä johtuen.

Pelikuponki 1:

SKA Pietari – Kunlun

SKA Pietari on kahden tappion jälkeen palannut raiteilleen ja joukkue haki kaksi selvää vierasvoittoa. Näissä peleissä vastustajan verkko heilui yhteensä 11 kertaa. Kunlunin kausi tulee todennäköisesti päättymään runkosarjaan, joten loppupeleissä motivaation hakeminen saattaa olla hankalaa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi marraskuussa SKA:n 8-1-voittoon ja tänäänkin lukemat ovat todennäköisesti selvät.

Slovan Bratislava – Magnitogorsk

Magnitogorsk haki ehjän esityksen päätteeksi sunnuntaina voiton Helsingistä. Sergei Mozjakinin johtamat joukot ovatkin saaneet pelinsä raiteilleen ja kaukalossa on jälleen yhtenäinen joukkue. Slovan Bratislavalla ei pitäisi edes kotikaukalossa olla mitään mahdollisuuksia voittoon. Otetaan kuitenkin täydellisesti varman päälle ja laitetaan lapulle X2.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Lyö vetoa NordicBetillä ja lunasta viikonlopulle 10€ ilmainen kiekkoveto! Ohjeet kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki 2:

Jokerit – Traktor

Jokereiden peliesitykset eivät ole vakuuttaneet viime aikoina ja tämä näkyy myös pistesarakkeessa. Helsinkiläisten kurssin tarvitsee kohta kääntyä, sillä pudotuspelit lähestyvät. Traktor on ikävä vastustaja eikä todellakaan mikään helppo. Traktorin hyökkäyksestä löytyy vaarallisia miehiä, jotka varmasti laittavat kiekon pussiin, kun siihen paikka siunaantuu. Viime aikojen otteet huomioiden Traktorin yli 1,5 maalia on loistelias pelikohde.

Manchester City – Bristol City

Tässä ottelussa ei varmastikaan sen suuremmin tarvitse suosikkia perustella. Kaiken lisäksi Pep Guardiolan käytössä on niin laaja materiaali, että myös Liigacupissa kentälle juoksee laadukas miehistö. Bristol on täysin vastaantulija ja isännät hoitavat ensimmäisen osaottelun kotiin.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut