Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Futista ja lätkää tiistain lapuille

Vedonlyöntituplaus päivä 2 – Futista ja lätkää tiistain lapuille

Vedonlyöntituplaus saatiin käyntiin maanantaina mainiosti ja urakka jatkuu tiistaina kahdella lapulla, johon laitamme kohteita futiksesta ja lätkästä.

Pelikuponki 1:

HIFK – Tappara

Kolmas finaali pelataan Nordiksella ja HIFK saa taakseen täyden hallin. Täysin suvereeni ensimmäisessä finaalissa ollut helsinkiläisjoukkue koki Tampereella tappion, vaikka voittoa tarjottiinkin. Suosikkina kolmanteen otteluun lähtevään HIFK saa hurjan kannustuksen taakseen ja varsinkin joukkueen ylivoima on pelottavan tehokas. Laitamme lapulle, että isännät tekevät ottelussa yli 1,5 maalia.

Newcastle – Manchester City

Pienestä romahduksesta noussut City on ollut viime aikoina hurjassa lyönnissä ja varmisti paikkansa myös Mestarien liigan välieriin. Nyt syytä kuitenkaan lepuutuksiin ei ole, sillä välierät eivät vielä tällä viikolla starttaa. City tuleekin varmasti lähtemään parhaalla miehistöllä otteluun. Alla on vielä huikea 0-3-voitto Stamford Bridgeltä ja hurjan itseluottamuksen omistava Sergio Agüero, niin lapulle laitamme vierailijoiden voiton.

kuponki2

Pelikuponki 2:

Napoli – Bologna

Kotijoukkue Napoli tarvitsee kipeästi täyttä pistepottia, jotta mestaruushaaveet pysyvät yllä. Toisaalta myös kolmantena oleva Roma hengittää niskaan takana. Vierasjoukkue Bologna on yksi Serie A:n heikkovireisimmästä joukkueista, joten Napoli lähtee suurena suosikkina otteluun. Isännät eivät ole hävinneet ainuttakaan ottelua kotikentällä tällä kaudella Serie A:ssa, joten kaikki lähtökohdat puoltavat Napolin voittoa. Meidän kohteemme on kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto.

Skellefteå – Frölunda

SHL:n finaaleissa otteluvoitot ovat 1-1, kun molemmat joukkueet ovat hakeneet vierasvoitot. Lähtökohdat tähänkin otteluun ovat erittäin tasaiset ja on vaikea ennustaa kumpi lopulta ottelusta toisen kiinnityksen nappaa. Finaaleissa kuitenkin pelaaminen on todella tarkkaa ja siihen luotamme myös tänään, kun lapulle laitamme, että ottelussa tehdään alle 6,5 maalia.

pelikuponki2

Vedonlyöntituplaus käyntiin Betsafen bonuksella!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut