Vedonlyöntituplaus – Päivä 1

Braden Holtby | Pallomeri.net
Braden Holtby | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus.. tuo klassinen vedonlyönnin muoto, joka antaa mahdollisuuden jännitykseen koko viikon ajan melko pienellä lähtöpanoksella. Tuplauksen päätyyn vieminen on varsin haastavaa hommaa eikä siinä ihan kuka tahansa onnistu.

Itse olen aika vähän tuplausta harrastanut, mutta edellinen kerta oli muistakseni varsin voittoisa. Silloin edettiin 25€ lähtöpanoksella aina 750€ asti, jonka jälkeen ei luonne enää kestänyt jatkaa tuplausta. Nyt voitaisiin nasauttaa potti heti kiloon asti, ettei jää sitten jossiteltavaa kenellekään. Nopean laskutoimituksen mukaan meillä on siis kassassa noin 10k vuoden lopussa. 🙂

Valmistaudutaan tuplaukseen artikkelikuvassa komeilevan Braden Holtbyn tapaan.

Vedonlyöntituplaus – Päivä 1

Ensimmäisen tuplauksen kohteiden valintoihin ei tällä kertaa tarvinut käyttää aikaa kovinkaan paljoa. Liikkeelle lähdetään kahdella Vedonlyöntituplaus-lapulla.

SaiPan 2,00 vieraskerroin eilen TPS:lle hävinnyttä Sportia vastaan on aivan järjettömän ihana kerroin. Sport pelasi eilen, kun taas SaiPa lepäsi ja on varmaasti virkeämpänä ottelun alussa. SaiPa lähtee otteluun muutenkin paremmista lähtökohdista, joten vain ihme pitää pisteenkin Vaasassa. Sportin kotietu ei myöskään näyttele suurta roolia pimeänä keskiviikkoiltana.

Toinen tuplauslappu vaikuttaa myös pomminvarmalta ennakkoon ajateltuna. Ruotsin SHL:ssä hyvävireinen Frölunda kohtaa todella heikosti kautensa aloittaneen HV71:n, jolle ei tänäänkään ole luvassa helppoa iltapuhdetta. Kautta historian kovana kotijoukkueena tunnettu Frölunda voi ainoastaan heikon valmistautumisen johdosta ryssiä päivän ottelunsa.

Tuplan kruunaa Lukko-Blues-ottelu, jossa on helppo ratkaisu pelata hyvässä lennossa olevaa kotijoukkuetta. Bluesin otteet kuluneen syksyn aikana eivät ole vakuuttaneet toimistossa tai kaukalossa alkuunkaan. Kai Kantolan myyminen tässä vaiheessa kautta jättää monta kysymerkkiä joukkueen taloustilanteesta, mikä ei voi olla vaikuttamatta myös joukkueeseen. Lukko voittanee ottelun rutiinisuorituksellakin.

Näillä mennään.

Vedonlyöntituplaus | Pallomeri.net