Vedonlyöntituplaus päivä 1 – KHL-kiekkoa lapuille

Vedonlyöntituplaus päivä 1 – KHL-kiekkoa lapuille

Vedonlyöntituplaus alkaa totutusti kolme lapulla, johon tänään on valikoitunut jalkapallon lisäksi myös jääkiekkoa KHL:stä.

Pelikuponki 1:

Jong Ajax – Achilles 29

Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kohtaavat Jong Ajax ja Achilles 29. Kotijoukkueen peleissä on tällä kaudella isketty maaleja yli neljän keskiarvolla, joten melkoista sirkusta on tänäänkin tiedossa. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut heikko ja yksi suurimmista syistä löytyy puolustuspelaamisesta, sillä omissa on kolissut kahden maalin keskiarvolla. Uskommekin, että tässä ottelussa maaleja nähdään ja laitamme lapulle yli 2,5 maalia.

Jong Utrecht – Sittard

Myös lapun toinen kohde tulee Hollannista, kun Sittard matkustaa sarjajumbo Jong Utrechtin vieraaksi. Isäntien kauden aloitus on ollut murheellinen, sillä viidessä pelissä omiin on mennyt 13 palloa. Sittardin otteet ovat ailahdelleet, mutta maaleja joukkue on onnistunut iskemään tasaisesti. Myös tähän peliin lääke on selvä. Yli 2,5 maalia.

1

Pelikuponki 2:

Hodd – Fredrikstad

Kotijoukkue Hodd on pelannut melko mielenkiintoisen kauden, sillä joukkue ei ole voittanut ainuttakaan ottelua vieraskentällä, mutta kotona homma on kulkenut huikeasti. Hodd on sarjan neljänneksi paras kotijoukkue, vaikka sijoitus muuten sarjataulukossa ei ole lupaava. Nyt vieraaksi saapuu heikosti vieraissa esiintynyt ja samoista sijoista taisteleva Fredrikstad. Laitamme kohteeksi otteluun 1X.

Gefle – Häcken

Sarjan toiseksi viimeisenä oleva Gefle alkaa olemaan melko toivottomassa tilanteessa putoamistaistelun suhteen. Joukkue on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden kotiottelun, joten senkään varaan ei voi paljoa laskea. Häcken on ihan kelpo vireessä ja selvästi materiaaliltaan isäntiä edellä, joten laitamme vierasjoukkueen DNB-voiton lapulle.

kuponki2

Pelikuponki 3:

Sotshi – Kunlun

Sotshin edellisessä kahdessa ottelussa verkko on heilunut yhteensä 20 kertaa. Kunlun käynnistelee parhaillaan ensimmäistä vieraskiertuettaan, joka alkoi 3-1-tappiolla. Joukkueen materiaali ei nyt kuulu KHL:n parhaimmistoon ja pitkät pelimatkat vaikeuttavat entisestään pelaamista. Kaikki merkit viittaavat tänään maalijuhliin, joten pistämme lapulle yli 4,5 maalia.

Torpedo – Vladivostok

Vierasjoukkue Vladivostokin peleissä on tällä kaudella nähty hurjasti maaleja, mikä johtuu suuresti myös joukkueen pelityylistä. Vladivostok ei todellakaan lähde peruuttelemaan, vaan hakee rohkeasti hyökkäyspelillä tulosta. Torpedolle tulee aukeamaan varmasti lukuisia vastaiskupaikkoja, joten verkko heilunee tänään. Tähän pistämme yli 3,5 maalia.

3

Vedonlyöntituplaus käyntiin Coolbetin avajaistarjouksella!

Tuplaus vauhtiin Betsafen bonuksella!

Nappaa NordicBetin bonus taskuun!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut