Vedonlyöntituplaus päivä 3 – KHL & NHL on keskiviikon teema

Vedonlyöntituplaus päivä 3 – KHL & NHL on keskiviikon teema

Vedonlyöntituplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla, johon kaivettiin kohteet jääkiekon puolelta. Ohessa perustelut päivän KHL- ja NHL-pelivalintoihin.

Muista seurata Pallomeri.netin Instagram-tiliä, että pysyt kärryillä kaikesta urheiluun liittyvästä!

Vedonlyöntituplaus:

SKA Pietari – Lokomotiv Jaroslavl

SKA Pietari haki lauantaina tyylikkään 6-2-voiton Helsingistä ja joukkueen vire on tällä hetkellä käsittämättömän kova. Lokomotiv on laadukas joukkue, mutta ei kuitenkaan SKA:n tasoa. Kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan. SKA onkin loistava pelivalinta keskiviikolle.

Washington Capitals – Vegas Golden Knights

Washington on aloittanut kauden todella värikkäästi, sillä avausottelusta irtosi 7-0-voitto Bostonista. Sen sijaan toinen ottelu toi 7-6-tappion Pittsburghille. 13 tehtyä maalia kahteen otteluun on sellainen saldo, että oksat pois. Nyt vieraaksi saapuu Vegas, joka on ollut suurissa ongelmissa alkukaudella, sillä viime kaudelta tuttu vauhdikkuus on ollut kateissa ja puolustuksessa on suuria ongelmia. Caps yli 2,5 maalia tarjoileekin jopa saletin kohteen ensi yölle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut