Vedonlyöntituplaus päivä 2 – tiistaiseen täysin lätkän MM-kisojen voimin

Vedonlyöntituplaus päivä 2 – tiistaiseen täysin lätkän MM-kisojen voimin

Vedonlyöntituplaus sai täydellisen startin maanantaille, sillä pelikohteet paukkuivat 6/6. Näin ollen homma jatkuu tiistaina kaikilla sylintereillä.

Pelikuponki 1:

Suomi – USA

Suomen ja USA:n välisessä ottelussa on aivan hirmuisen kovat panokset, sillä kamppailun voittaja vie lohkon nimiinsä. Lohkovoitto tarkoittaisi selvästi helpompaa vastustajaa puolivälieriin, joten sen arvoa ei voi liiaksi korostaa. Suomi ja USA pelaavat nopeaa ja hyökkäävää lätkää, joten odotuksissa on viihdyttävä kiekkopeli. Leijonat on varmasti latautunut otteluun hyvin, sillä Saksa-tappio hiertää ajatuksissa. Leijonien hyökkäys ja ylivoima on sitä luokkaa, että USA saa kisojen kovimman haasteen eikä olisi ihme, että maaleja iskettäisiin molemmissa päissä. Suomi yli 2,5 maalia lapulle.

Kanada – Saksa

Tähän kylkeen laitetaan täysin saletti Kanadan voitto. Maa joutui eilen Latvian kanssa tiukille, joten tuskin samaa vahinkoa nähdään tänään. Kanadalla riittää vielä panosta, kun taas Saksa pelaa tänään kisojen viimeisen ottelunsa. Kanadaa lapulle!

Kaikki MM-kisojen ottelut näet suorana lähetyksenä NordicBetin LiveStream-palvelun kautta TÄSTÄ LINKISTÄ!

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Sveitsi – Ranska

Sveitsi varmistaa voitolla jatkopaikan puolivälieriin, kun taas tappio saattaisi tiputtaa maan ulkopuolelle. Sveitsi sai NHL:stä kovat vahvistukset, kun Kevin Fiala ja Roman Josi liittyivät mukaan remmiin. Sveitsin materiaali on monta astetta Ranskaa kovempi eikä vierailijoiden pelit juurikaan anna toiveita yllätykselle. Sveitsi nappaa selvän voiton ja hoitaa puolivälieräpaikan kotiin.

Valko-Venäjä – Slovakia

Slovakia tarvitsee tänään voiton Valko-Venäjästä, jotta haaveet jatkopaikasta pysyvät yllä. Valko-Venäjä on jo varmistanut tippumisen, joten joukkueen motivaatiota voi vain arvailla. Paremmin joukkueena pelaava Slovakia tuleekin nappaamaan tästä kamppailusta voiton.

Nappaa Betsafelta kaksi ilmaista 10€ live-vetoa jääkiekon MM-kisoihin TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 3:

Venäjä – Ruotsi

Ruotsi ei ole hävinnyt tässä turnauksessa vielä yhtäkään ottelua, kun taas Venäjän tilille tuli tappio Tshekille. Tre Kronorin lähtökohdat ovat muutenkin paremmat, sillä Venäjä pelasi eilen Slovakiaa vastaan. Yleensä Venäjä jyllää materiaalilla, mutta tällä kertaa jopa pelaajaetu on Ruotsin puolella. Myös Ruotsin pelaaminen on ollut huomattavasti Venäjää valmiimpaa, joten suosikkia ei tarvitse etsiä. Molemmilla on niin kova hyökkäyskalusto, että maaleja tullaan varmasti näkemään. Venäjän pakisto on hieman arvoitus, joten Ruotsi varmasti löytää Tshekin tavoin lääkkeet maalintekoon. Tre Kronor yli 2,5 maalia lapulle.

Latvia – Tanska

Kisaisäntä Tanska on totisen paikan edessä, sillä tappio Latvialle suistaisi joukkueen ulos puolivälieristä. Latvialla on kuitenkin palautumisen kanssa tekemistä, sillä alla on raastava peli Kanadaa vastaan. Sen sijaan Tanska on saanut huilata tätä ottelua varten ja kaukalossa nähdään varmasti todella valmis nippu. Tanskan hyökkäyksestä löytyy laatua, joten maaleja luulisi syntyvän. Tanska yli 1,5 maalia kuulostaa erittäin maistuvalta valinnalta.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut