Vedonlyöntituplaus päivä 2 – MM-futikset täyttävät myös tiistain laput

pelivihjeet Sevilla Vedonlyöntituplaus Päivä 2 | Pallomeri.net
Sevilla Vedonlyöntituplaus Päivä 2 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus sai täydellisen alun, kun kaikki kolme maanantain lappua paukkui oikein. Tiistaina jatketaan hyväksi havaittua kaavaa MM-futiksen voimin.

Pelikuponki 1:

Kolumbia – Japani

Kolumbia ja Japani aloittavat vihdoin kisaurakkansa, kun maat iskevät vastakkain tiistaina klo 15:00. Kolumbia on ennakkoon ristitty kisojen mustaksi hevoseksi eikä ihme, sillä onhan joukkue laatua täynnä. Varsinkin hyökkäyspäästä löytyy vaarallisuutta, sillä kentälle kirmaavat Radamel Falcao, James Rodrgiuez ja Juan Guadrado. Tuolla kalustolla täytyy maaleja syntyä Japanin verkkoon, sillä vierasjoukkue ei juurikaan ole vakuuttanut viime vuosien maaotteluissa. Kolumbia yli 1,5 maalia lapulle.

Lue myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Puola – Senegal

Myös Puola ja Senegal nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa tänään, kun maat kohtaavat klo 18:00. Ottelusta voi povattu melko tasaista, sillä Afrikan maat todellakin osaavat yllättää. Se on kuitenkin varmaa, että Puolan riveistä löytyvät ne supertähdet, sillä Robert Lewandowskin kaltaista maalipyssyä ei Senegalilta löydy. Myös Arkadiusz Milik kannattaa laittaa seurantaan, sillä Napoli-peluri omaa kovan potentiaalin maalintekoon. Puolan heikkous löytyy puolustuspäästä, joten ei olisi ihme, vaikka Senegalikin onnistuisi heiluttamaan maaliverkkoja. Yli 1,5 maalia lapulle.

Kolumbia – Japani

Kuten yläpuolella jo Kolumbiaa puitiin, niin hyökkäyksestä löytyy vaarallisuutta ja maalintekovoimaa. Japanin puolustus ei pysty pitämään Kolumbian tähtiä aisoissa, mutta samalla Japani omaa myös mahdollisuudet maalintekoon. Tähän peliin laitetaan vielä lisäksi yli 1,5 maalia.

Tsekkaa myös: Mahtava futiskausi huipentuu MM-kisoihin – voita jopa 2500€ joka viikko!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 3:

Venäjä – Egypti

Venäjä aloitti MM-turnauksen upealla 5-0-voitolla, mutta Saudi-Arabiasta ei juurikaan voi vetää mitään johtopäätöksiä. Egyptille avausottelu oli karvas, sillä se hävisi loppuhetkien maalilla Uruguaylle numeroin 0-1. Maan suurin tähti Mohamed Salah ei viime viikolla pelannut, mutta nyt supertähden olisi korkea aika hypätä kentälle, mikäli kunto sen salliin. Egypti on ilman Salahiakin täysin eri luokan mittari Venäjälle kuin Saudi-Arabia. Venäjän kysymysmerkit ennen kisoja olivat kovat, joten siltä kantilta Egyptistä saa aika maukkaita kertoimia. Lapulle lähtee Egypti yli 0,5 maalia.

Puola – Senegal

Napataan myös Puola-Senegal-otteluun vielä yksi valinta. Puolan laajempi materiaali pitää näkyä heti avausottelusta lähtien. Senegal omaa omat saumansa, mutta Puola 1X on niin saletin oloinen valinta, että laitetaan se tähän lappuun tuplaksi.

Lyö vetoa Venäjän futiskisoista ja voita osuutesi 15 000€ palkintopotista!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!