Vedonlyöntituplaus päivä 1 – MM-kisoissa pelataan tänään neljä ottelua

pelivihjeet Wimbledon Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus painetaan vauhtiin vahvasti jalkapallon MM-kisojen voimin, sillä ohjelmassa on tänään peräti neljä ottelua.

Pelikuponki 1:

Saudi-Arabia – Egypti

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi ilman panosta pelaavaa joukkuetta, joten ottelusta tuskin muodostuu, mikä todellinen klassikko. Kumpikin todennäköisesti haluaa päättää MM-kisat voittoon ja tarjota faneille edes jotakin aihetta juhlaan. Egypti on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue, varsinkin jos Mo Salah löytyy jälleen kokoonpanosta. Vierasvoittoa lapulle!

Tsekkaa myös: Mahtava futiskausi huipentuu MM-kisoihin – voita jopa 2500€ joka viikko!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Uruguay – Venäjä

Tässä ottelussa panoksena on lohkovoitto, mutta sen arvo on normaalia pienempi, sillä vastaan tulee joka tapauksessa neljännesvälierissä kivikova joukkue. Varmasti osaa avainpelaajista tullaan lepuuttamaan, joten voimasuhteet tulevat olemaan kysymysmerkki aivan ottelun kynnykselle asti. Pienet panokset saattavatkin näkyä lepsuiluna ja varsinkin ne pelaajat, joilla on keltainen alla, niin joutuvat ottamaan kentällä rennommin. Tässä onkin kaikki ainekset maalijuhliin, joten laitetaan lapulle yli 1,5 maalia.

Degerfors – Falkenbergs

Lapun toinen kohde tulee Ruotsin Superettanista, jossa vastakkain iskevät seitsemäntenä oleva Degerfors sekä sarjakärki Falkenbergs. Vierailijat ovat hävinneet tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun, kun taas Degerfors on voittanut 13 ottelusta vain viisi. Kertoimien valossa ottelu on aivan 50-50, mutta täällä vaakakuppi on kääntynyt hieman vierasjoukkueen puoleen. Varsinkin X2 kelpaa ehdottomasti mukaan peleille.

Lue myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 3:

Iran – Portugali

Iranin ja Portugalin välisessä ottelussa riittää hurjasti panosta, sillä Iran etenisi voitolla jatkoon, kun taas Portugalille riittää tasapelikin jatkopaikkaan. Tosin Portugali taistelee myös lohkovoitosta, joten siihen taisteluun ainoastaan kolme pistettä kelpaa. Iran on osoittanut turnauksessa, että sen puolustus on rautaa. Sen sijaan hyökkääminen on jäänyt melko vaisuksi. Tänään Iranin on jossain vaiheessa avattava pakkaansa, joten Portugali tulee varmasti pääsemään paikoille. Tasoero on niin selvä vierasjoukkueen hyväksi, että tuota kerrointa ei voi ohittaa.

Espanja – Marokko

Espanja ei ole vielä varmistanut jatkopaikkaa, joten joukkue joutuu lähtemään vielä ihan tosissaan lohkon viimeiseenkin otteluun. Sen sijaan Marokon kisat päättyvät illan matsiin, joten maan motivaatiota voidaan vain arvailla. Marokko on esittänyt pirteitä otteita, mutta palkinnot ovat jääneet täydellisesti piippuun. Marokon maalisaldokin osoittaa vielä nollaa, joten itseluottamusta on syöty oikein kunnolla. Espanja tulee nappaamaan rutiinilla ottelusta voiton.

Lyö vetoa Venäjän futiskisoista ja voita osuutesi 15 000€ palkintopotista!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!