Vedonlyöntituplaus päivä 1 – Lätkää ja futista lapuille

Vedonlyöntituplaus päivä 1 – Lätkää ja futista lapuille

Vedonlyöntituplaus pääsee käyntiin myös lokakuun ensimmäisellä viikolla, kun lapulle mahtuu värikäs kattaus jääkiekkoa sekä jalkapalloa.

Pelikuponki 1:

Avtomobilist – Ak Bars Kazan

KHL:n kestomenestyjiin kuuluva Ak Bars Kazan on aloittanut kauden mallikkaasti ja keikkuukin aivan Iätisen konferenssin kärkisijoilla. Avtomobilistin kausi lähti kivasti käyntiin, mutta viime otteluissa joukkueella on tökkinyt. Varsinkaan kotona homma ei ole kulkenut ja voitot ovat jääneet todella vähiin. Vierasjoukkue on materiaaliltaan selvästi edellä isäntiä ja vierasvoitto onkin erittäin todennäköinen. Laitamme lapulle X2.

MODO – Södertälje

Ruotsin Allsvenskanissa kohtaavat viime kauden päätteeksi SHL:stä pudonnut MODO ja Södertälje. Molempien kausi on alkanut ailahtelevasti ja verkot ovat heiluneet ahkeraan tahtiin molemmissa päissä. Södertäljen peleissä maaleja on isketty kuuden maalin keskiarvolla ja myös MODOn peleissä maaleja on nähty. Pistämme lapulle yli 3,5 maalia.

image

Pelikuponki 2:

Prerov – Kladno

Tshekin WSM Ligassa kohtaavat sarjan häntäpäässä majaileva Prerov ja kärkipaikalla keikkuva Kladno. Joukkueiden vire on täysin päinvastainen, sillä Prerovilla voitot ovat tiukassa, kun taas Kladno purjehtii voittoputkessa. Luotamme vierasjoukkueen vireeseen ja laitamme lapulle 2.

image

Pelikuponki 3:

Le Havre – Sochaux

Sochaux ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua tällä kaudella, mutta tasureita löytyy runsaasti. Le Havren kausi on lähtenyt käyntiin tukkoisesti ja sijoitus löytyykin keskikastista. Kertoimien valossa kotijoukkue on suosikki, mutta meidän papereissa Sochaux ei tule kamppailua häviämään. Meidän valintamme on X2.

Angelholms – IK Frej

Sarjajumbo Angelholms on päästänyt koko sarjassa eniten maaleja ja tilanne sarjan hännillä on tukala. IK Frej on turvallisesti keskikastissa ja homma kulkee omalla painollaan.

image

Vedonlyöntituplaus käyntiin Coolbet avajaistarjouksella!

Tuplaus vauhtiin Betsafen bonuksella!

Nappaa NordicBetin bonus taskuun!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut