Vedonlyöntituplaus päivä 1 – Venäjä on maanantain luottoratsu

Vedonlyöntituplaus päivä 1 – Venäjä on maanantain luottoratsu

Vedonlyöntituplaus laitetaan vauhtiin vahvasti jääkiekon MM-kisojen voimin, sillä tänään ohjelmassa on neljä mielenkiintoista ottelua.

Pelikuponki 1:

Venäjä – Slovakia

Venäjä taistelee vielä tiukasti lohkovoitosta, kun taas Slovakialla panoksena on puolivälieräpaikka. Ottelusta tuskin tulee mikään läpihuutojuttu, mutta onhan Venäjän materiaali niin paljon kovempi, että ainoastaan voitto kelpaa. Venäjän laajempi materiaali näyttää varmasti voimansa Slovakiaa vastaan, joten Venäjä -1,5 kelpaa lapulle.

Etelä-Korea – Norja

Etelä-Korea on ollut yksi kisojen synkimmistä joukkueista, sillä maa on vaeltanut tappiosta toiseen. Norjankin viime ottelut ovat kulkeneet mollivoittoisesti, joten nyt on viimeistään palattava voittojen tielle. Ottelun panokset ovat selvät, sillä Etelä-Korea tarvitsee ottelusta kolmen pisteen voiton, jotta se säilyy A-sarjassa. Sen sijaan Norjalle riittää pistekin, mutta tasoero on niin selvä maan hyväksi, että voittohan sieltä tulee.

Kaikki MM-kisojen ottelut näet suorana lähetyksenä NordicBetin LiveStream-palvelun kautta TÄSTÄ LINKISTÄ!

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Connor McDavid tekee maalin

Kanadan kapteeni Connor McDavid jäi Suomea vastaan kiikaritehoille, joten siellä on todennäköisesti ylimääräistä halua näyttää tänään. Myös Kanadan joukkue haluaa varmasti painaa taululle varmasti selvät lukemat, sillä Suomi-tappio jyystää alitajunnassa. McDavid on Kanadan sielu ja mies näyttää sen myös tänään kaukalossa.

Venäjä – Slovakia

Aikaisempien perusteluiden pohjalta painetaan lapulle myös saletti Venäjän voitto.

Nappaa Betsafelta kaksi ilmaista 10€ live-vetoa jääkiekon MM-kisoihin TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 3:

Bröndby – Midtjylland

Tanskan liigan kärkikamppailussa saattaa ratketa jo mestaruus, sillä tämän kierroksen jälkeen ohjelmassa on enää yksi ottelu. Bröndby johtaa Midtjyllandia kolmella pisteellä, joten vierasjoukkueella ei ole varaa hävitä. Panokset ottelussa ovat niin valtavat, että se näkyy väistämättä ottelun luonteessa. Alle 3,5 maalia kuulostaa kertoimen puolesta loistavalta valinnalta.

VPS – FC Honka

Vaasassa nähdään kahden keskikastin joukkueen kohtaaminen, kun VPS saa vieraakseen FC Hongan. Kummankin alkukausi on ollut ihan kelvollinen, joten Elisa Stadionilla on lupa odottaa laadukasta peliä. VPS on ollut hyökkäyssuuntaan Honkaa tehokkaampi ja se on yksi syy, miksi joukkue on sarjataulukossa edellä. Ainoastaan RoPS on pystynyt pitämään Vepsun nollilla, joten verkko on heilunut tasaiseen tahtiin. Myös tänään isännät tekevät maalin.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut