Vedonlyöntituplaus jatkuu – MM-finaalista odotettavissa vähämaalinen

pelivihjeet Sevilla Vedonlyöntituplaus Päivä 2 | Pallomeri.net
Sevilla Vedonlyöntituplaus Päivä 2 | Pallomeri.net

Eilen aloitettu vedonlyöntituplaus jatkuu tänään, kun eilen kahdesta pelatusta lapusta toinen osui. 51.68€ voittopottia lähdemme tuplaamaan kahdella mehevällä kohteella.

Lisää vedonlyöntituplauksesta voit lukea aikaisemmin julkaisemastamme artikkelista –> Pallomeri.netin tuplaus alkaa!

Pelikuponki 1:

U20 MM-finaali pelataan tänään, minne meidän nuoret leijonat raivasivat komeasti tiensä! Vielä olisi yksi este ohitettavana, “rakas” naapurimme Venäjä. Kertaalleen jo turnauksessa kohdanneet maat ovat jälleen vastakkain, ja jos viimeksi ottelu oli melkoista ilotulitusta niin tänään emme vastaavaan usko.

Virheet pyritään minimoimaan, joten peli saattaa olla hyvinkin varovaista alkuun. Alle 6.5 maalia on loistava valinta MM-finaaliin!

Toisessa kohteessa nappaamme futiksen puolelta Stoke-Liverpool-otteluun pelivalinnaksi yli 1.5 maalia. Kyseessä on cupin ottelu, jossa kummatkin haluavat varmasti jatkaa taivaltaan. Liverpool on tuskaillut viimeaikoina maalinteon kanssa ja tämä onkin loistava paikka hieman kokeilla uusia juttuja hyökkäyksessä.

Stoken pelaaminen on tällä kaudella ollut vahvaa, kun perinteinen “pitkä päätyyn ja perään” -pelitapa on muuttunut tehokkaaksi ja jopa näyttäväksi jalkapalloksi. Uskomme vahvasti siihen, että tässä ottelussa nähdään vähintään kaksi maalia.

screenshot.355 Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Aloita oma vedonlyöntituplaus Unibetin huikealla starttipaketilla!