Vedonlyöntituplaus päivä 1 – jalkapalloa ja jääkiekkoa maanantain lapuille

Vedonlyöntituplaus päivä 1 – jalkapalloa ja jääkiekkoa maanantain lapuille

Vedonlyöntituplaus pistetään vauhtiin kolmen lapun voimin ja tänään kupongeilta löytyy niin jalkapalloa kuin jääkiekkoakin.

Pelikuponki 1:

Arizona – Chicago

Chicagolla on viimeiset mahdollisuudet nousta mukaan pudotuspelitaisteluun, sillä ero on kasvanut viime aikoina huolestuttavan suureksi. Nyt vastaan asettuu koko NHL:n surullisin joukkue Arizona, joten pisteet on pakko saada napattua mukaan. Tappioista huolimatta Chicago on pystynyt tekemään maaleja, mutta omissa kolisee liikaa. Luotetaan Chicagon hyökkäykseen ja pistetään lapulle vierasjoukkueen yli 2,5 maalia.

Edmonton – Florida

Edmonton on päästänyt viidessä viime ottelussa peräti 20 maalia, joten omissa kolisee hurjasti maaleja pelistä toiseen. Florida on aloittanut vielä viimeisen rutistuksen kohti pudotuspelipaikkaa ja voittanut viime aikoina tasaisesti otteluita. Aleksander Barkovin johtama hyökkäys aiheuttaa varmasti ongelmia hapuilevalle Oilers-puolustukselle. Florida yli 1,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Pelikuponki 2:

PAOK – Larissa

13 ottelun voittoputkessa oleva PAOK voi nousta tänään jo sarjakärjeksi, mikäli joukkue nappaa kotiottelusta täyden pistepotin. Se myös pitäisi irrota, sillä Larissa on Kreikan pääsarjan heikoimpia joukkueita. Larissa on voittanut viimeksi PAOKin vieraissa vuonna 2007, joten PAOK on melkoinen peikko Larissalle. Isäntien vire on sitä luokkaa, että tänään maaliverkot heiluvat. Lapulle PAOK yli 1,5 maalia.

Al-Ahly – Arab Contractors

Egyptin pääsarjan kärjessä oleva Al-Ahly on ollut tällä kaudella aivan ylivoimainen, sillä joukkue johtaa sarjaa 11 pisteen erolla. Arab Contractors on keskikastin joukkue ja kaukana Al-Ahlyn tasosta. Voittajasta ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä, sillä Al-Ahly on kaikilla osa-alueilla parempi joukkue.

Futisvedot sisään Betssonilla!

Pelikuponki 3:

Piast – Jagiellonia

Puolan pääsarjassa kohtaavat sarjajumbo Piast sekä neljäntenä oleva Jagiellonia. Kotijoukkue Piast on voittanut 21 ottelusta ainoastaan neljä, joten mitään rutiinia on tuskin joukkueelle kertynyt. Jagiellonia on napsinut tasaisesti pisteitä ja joukkue on vielä täysin mukana mestaruustaistelussa. X2 on valintamme otteluun.

Alexander Zverev – David Ferrer

Rotterdamin ATP-turnauksen avauskierroksella kohtaavat maailmanlistan nelosena oleva Alexander Zverev sekä kokenut espanjalainen David Ferrer. Vuosikausia maailmanlistan TOP-10:ssä viihtyneellä 35-vuotiaalla Ferrerillä alkaa auttamatta ikä painamaan, ja se näkyy myös listasijoituksessa, joka tätä nykyä on valahtanut jo 39:ään. Ferrer aloitti kautensa kuitenkin lupaavasti Aucklandissa, jossa hän eteni aina välieriin asti. Tämän jälkeen kuitenkin Australian Open sekä viime viikolla pelattu Montpellierin turnaus päättyivät jo ensimmäiselle kierrokselle.

Alexander Zverev aloitti kisakautensa toden teolla vasta Australian Openista, jossa tappio tuli viisieräisen ottelun jälkeen kolmannella kierroksella. Zverevin kaatanut Hyeon Chung eteni lopulta aina välieriin saakka.

Davis Cupissa Zverev näytti kuitenkin tasonsa, kun hän kaatoi Australiaa vastaan ensin loistavan alkukauden pelanneen Alex De Minaurin ja tämän jälkeen Nick Kyrgios sai poistua kentältä 0-3-tappion kärsineenä.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut