Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Atlético Madrid voittaa Eurooppa-liigan

Vedonlyöntituplaus päivä 3 – Atlético Madrid voittaa Eurooppa-liigan

Vedonlyöntituplaus jatkuu keskiviikkona kahdella lapulla, sillä eilisen saldoksi muodostui 5/6. Alkuviikko on kuitenkin sujunut loistavasti, sillä 12 kohteesta 11 on napsunut oikein.

Pelikuponki 1:

Marseille – Atlético Madrid

Eurooppa-liigan kausi huipentuu keskiviikkoiltana Lyonissa pelattavaan finaaliin, jossa kohtaavat Marseille ja Atlético Madrid. Espanjalaisjoukkue lähtee suosikkina finaaliin, sillä onhan joukkue aivan Euroopan huippuja. Marseillen finaalipaikka on jopa hienoinen yllätys, vaikka ranskalaiset ovat Ligue 1:ssä sijalla 4. Ticon joukkueesta löytyy poikkeuksellista taitoa Antoine Griezmannin johdolla ja se saattaa nousta finaalin ratkaisuksi. Atlético tuleekin nappaamaan kauden kruunuksi Eurooppa-liigan voiton.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Kristiansund – Ranheim

Ranheim on ollut Norjassa yksi kauden sensaatioista, sillä joukkue on sarjassa neljäntenä. Nyt vastustajana oleva Kristiansund on sarjassa kymmenentenä. Ranheim on ollut Eliteserienin tehokkain joukkue, sillä yhdeksässä ottelussa on syntynyt 17 maalia. Luotetaan saman vireen jatkuvan myös tänään ja laitetaan lapulle Ranheim yli 0,5 maalia.

Rosenborg – Lilleström

Rosenborg on ehdottomasti Norjan isoin ja mahtavin seura, mutta tekemistä riittää, sillä sarjakärki Brann on karannut seitsemän pisteen päähän. Rosenborg on kuitenkin mahtavassa vireessä ja se napsii varmoja voittoja tililleen. Varsinkin puolustus toimii, sillä Rosenborg on seitsemässä edellisessä ottelussa päästänyt vain yhden maalin. Kotivoittoa lapulle.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut