Vedonlyöntituplaus päivä 1 – Brasilia ja Belgia jyräävät puolivälieriin

pelivihjeet Wimbledon Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net

Jalkapallon MM-kisoissa pelataan tänään kaksi ottelua, kun Brasilia kohtaa Meksikon ja Belgia Japanin. Näillä vedonlyöntituplaus vauhtiin!

Pelikuponki 1:

Belgia – Japani

Belgia on ehkäpä neljännesvälierin suurin suosikki, sillä vastaan asettuu selvästi heikompi Japani. Japanilaiset yllättivät kaikki lohkossaan, sillä joukkuetta oli ennakkoon povattu viimeiseksi. Se kuitenkin selvitti tiensä jatkoon, mutta nyt tie nousee pystyyn. Belgia lepuutti tähtipelaajiaan lohkon viimeisessä ottelussa, joten maa pääsee tuoreilla sekä parhailla pelaajilla otteluun. Japanilla ei ole mitään mahdollisuuksia haastaan isompaan, vaan lukemat voivat jopa repsahtaa. Belgia -1,5 lapulle.

Mainos alkaa

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Brasilia – Meksiko

Brasilia on MM-kisojen suurin mestarisuosikki, joten paineet tähtisikermällä ovat valtavat. Meksiko aloitti kisat voitolla Saksasta, mutta tämän jälkeen alla on pari vaisumpaa peliä. Varsinkin Ruotsi-ottelu oli todellinen pohjanoteeraus, sillä turpaan tuli peräti 3-0. Brasilia ei ole missään nimessä yllätettävissä, vaan se nappaa jatkopaikan helpolla voitolla.

Belgia – Japani

Kuten yläpuolella laitettiin paria yhteen, niin Belgia ei tätä matsia häviä. Laitetaan vielä lapulle Belgian varsinaisen peliajan voitto.

Pelikuponki 3:

Belgia – Japani

Myös kolmas lappu tulee Belgia-Japani-pelistä, jossa saatetaan nähdä todelliset murskajaiset. Turnaus on jo osoittanut, että maaleja tarjoillaan pelistä toiseen. Näin ollen overit ovat kovaa valuuttaa ja tämän pitäisi täyttää kaikki yli 2,5 maalin piirteet.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!