Vedonlyöntituplaus päivä 4 – Argentiina ja Lionel Messi heräävät

Vedonlyöntituplaus Päivä 4 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 4 | Pallomeri.net

Vedonlyöntituplaus on edennyt neljänteen päivään, joten panokset alkavat pikku hiljaa kohoamaan. Tässä perustelut torstai-iltaan!

Vedonlyöntituplaus:

Argentiina – Kroatia

Argentiina ei juurikaan vakuuttanut avausottelussa, kun Islanti venyi 1-1-tasapeliin. Sen sijaan Kroatia aloitti MM-kisat voitolla, kun se kaatoi Nigerian numeroin 2-0. Kroatian pelityyli sopii varmasti paremmin Argentiinalle, vaikka nyt vastaan tulee maailmanluokan hyökkäys. Kuitenkin Argentiinan hyökkäys on vielä astetta kovempi ja nyt supertähdet saavat enemmän tilaa hyökkäysalueella. Joukkueella on myös valtava nälkä heikosti menneen avauspelin jälkeen. Messiltä harvoin tulee kahta huonoa peliä putkeen, joten tänään kirppu ottaa jälleen maansa reppuselkään. Argentiinan kerroin kelpaa lapulle!

Mainos alkaa

Tsekkaa myös: Mahtava futiskausi huipentuu MM-kisoihin – voita jopa 2500€ joka viikko!

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!