Vedonlyöntituplaus 1 – Uusi viikko ja uudet kujeet

pelivihjeet Wimbledon Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net
Vedonlyöntituplaus Päivä 1 | Pallomeri.net

Viime viikolla vedonlyöntituplaus sai onnellisen päätöksen, kun homma vietiin kunnialla maaliin asti. Elä vielä tuplauksen onnellinen tarina läpi TÄSTÄ!

Mikäli vielä on vähän arvoitus, mistä tuplauksessa on kyse niin voit lukea aikaisemmin julkaisemastamme artikkelista –> Pallomeri.netin vedonlyöntituplaus!

Pelikuponki 1:

Maastricht – Almere

Molempien joukkueiden otteluissa on tällä kaudella nähty todella runsaasti maaleja. Esimerkiksi vierasjoukkue Almeren matkapeleissä on ainoastaan kerran tällä kaudella jääty alle kolmen maalin. Kotijoukkue Maastricht on tällä kaudella osunut hyvällä prosentilla maalipuiden väliin, mutta omissa on kolissut kolmanneksi eniten, niin sijoituskin löytyy keskikastin alapuolelta.

Joukkueiden kauden ensimmäinen ottelu päättyi Maastrichtin vierasvoittoon numeroin 3-0. Myös tänään odotamme, että ottelussa nähdään runsaasti maaleja, joten laitamme lapulle kohteeksi yli 2,5 maalia.

Jong Ajax – Go Ahead Eagles

Samoista sijoista tiukasti taistelevat Jong Ajax ja Go Ahead Eagles kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Ensimmäisen kohtaamisen vei nyt vieraskentälle saapuva Eagles numeroin 2-0. Vierailijoiden vire on tällä hetkellä umpisurkea ja joukkue löytyykin kuntopuntarin häntäpäästä. Kotijoukkue sen sijaan on viihdyttänyt fanejaan pisteillä ja maaleilla, sillä Jong Ajaxin kymmenessä edellisessä pelissä on isketty hurjat 42 maalia. Vähän huonommallakin matematiikalla keskiarvoksi saadaan 4,2 maalia ottelua kohden.

Luotamme myös tänään siihen, että joukkueet pystyvät maalipuiden väliin osumaan ja lapun toiseksi kohteeksi valikoituikin, että ottelussa nähdään yli 1,5 maalia.

kuponki1

Pelikuponki 2:

Sundsvall – Mora

Sarjajumbona oleva Sundsvall pelaa loppukauden ilman panosta, sillä joukkueen putoaminen on jo varmistunut. Vierailija Mora sen sijaan taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja onkin loistavassa vireessä, kun viime ottelussa kaatui sarjakakkonen AIK numeroin 6-1 ja sitä ennen sarjaykkönen Tingsryd lukemin 3-2.

Sundsvallin vire ei ole kadehdittava, sillä kasassa on 15 edellisestä ottelusta ainoastaan kolme voittoa. Tänään ei ole kahta sanaa, mitä lapulle laitamme, sillä paremman materiaalin sekä motivaatioedun vuoksi Mora on selvä suosikki otteluun. Toiselle kupongille laitammekin Moran varsinaisen peliajan voiton.

kuponki2

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

HYPPÄÄ MUKAAN TUPLAUKSEEN UNIBETIN STARTTIPAKETIN AVULLA!