Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntibonukset – Parhaat tarjoukset vedonlyöntiin

Vedonlyöntiyhtiöt kilpailevat keskenään aina kertoimilla sekä pelituotteella, mutta myös vedonlyöntibonuksilla. Suomalaisille bonukset eivät ole välttämättä niin tuttuja, sillä Veikkaus ei ole koskaan tarjonnut asiakkailleen vedonlyöntibonuksia. Kansainvälisten pelifirmojen keskuudessa bonukset kuitenkin ovat hyvin yleisiä.

Tarjolla olevat bonukset vaihtelevat merkittävästi eri vedonlyöntisivustojen kesken. Osa yhtiöistä haluaa ainoastaan tuoda sivuilleen valtavasti uusia asiakkaita loistavan ensitalletusbonuksen avulla välittämättä siitä, millainen pelikokemus todellisuudessa on. Osa peliyhtiöistä taas panostaa hieman maltillisempaan bonukseen, mutta tuote itsessään tarjoaa loistavat mahdollisuudet vedonlyöntiin. Bonuksen ja peliyhtiön valinnassa kannattaa käyttää aina tiukkaa harkintaa.

Vedonlyöntibonukset ovat lähes aina yksilöllisiä ja ne sisältävät omat sääntönsä, jotka olisi hyvä aina lukea huolellisesti, vaikka se hieman tylsältä saattaakin tuntua. Kuitenkin pienellä vaivalla on mahdollisuus säästää paljon aikaa ja rahaa, joten suosittelemme sääntöihin tutustumista aina ennen bonusten lunastamista. Bonustarjoukset koostuvat useista eri vaihtoehdoista, joista olemme listanneet alle suosituimmat.

Talletusbonukset

Talletusbonus on yleisin vedonlyöntibonus, jota vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen. Talletusbonukset voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan: ensitalletusbonus sekä talletusbonus.

Ensitalletusbonuksella tarkoitetaan bonusta, joka annetaan uudelle asiakkaalle ns. palkintona rekisteröitymisen jälkeen. Usein tällainen bonustarjous antaa asiakkaalle ensimmäisen talletuksen tuplana esimerkiksi 100 € asti. Tässä tapauksessa 100 euron talletuksella pelitilille tulee siis 200 euroa.

COOLBET TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN 150€ ASTI / TALLETA 10€ JA PELAA 50€

Talletusbonus on taas hyvä tapa aktivoida jo olemassa olevia asiakkaita. Jotkut pelisivustot tarjoavat enemmän talletusbonuksia kuin toiset. Vanhoille asiakkaille suunnatut talletusbonukset ajoittuvat yleisesti suurien sarjojen alkuihin, tai mielenkiintoisiin tapahtumiin, jolloin kilpailu alalla on kovimmillaan.

Talletusbonuksissa kierrätysvaatimukset vaihtelevat yhtiöittäin, joten mitään tiettyä sääntöä ei voida määrittää. Hyvänä talletusbonuksena voidaan pitää bonusta, jonka kierrätysaika on vähintään 30 päivää. Minimikerroin bonukseen kuuluvissa vedoissa on yleisesti 1,50-2,00 haarukassa. Yleensä talletuksen summa tulee kierrättää 6 kertaa ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa.

Riskitön Veto

Riskitön veto on lähes aina vanhoille asiakkaille suunnattu tarjous, joka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä tietystä ottelusta tai sarjasta vetoa ilman pelkoa tappioista. Yleensä riskittömät vedot ajoittuvat mielenkiintoisiin otteluihin tai tapahtumiin.

Riskitön veto on hyvä aktivointikeino, sillä kynnys vedonlyöntiin riskittömänä on tietenkin pienempi. Yleisesti ottaen Vedonlyönti riskittömillä vedoilla on paljon kurittomampaa, koska tappiosta ei ole pelkoa. Isot kertoimet ja erikosvedot ovat usein riskittömien vetojen kohdevalintana. Hieman erikoisempia kohteita löydät Pallomeren Pelivihjeet -kategoriasta, johon on koottuna muun muassa tulosveto- ja monivetovihjeitä.

Riskittömällä vedolla on yleensä kierrätysvaatimus, kuten muillakin bonuksilla.

Ilmaisveto

Ilmaisveto on hieman samanlainen kuin riskitön veto, mutta ilmaisveto ei käytä pelaajan omia varoja pelitililtä. Ilmaisvedon voitot maksetaan yleensä ilman ilmaisvedon panosta, eli esimerkiksi 2,00 kertoimella lyöty 10 € ilmaisveto todellisuudessa palauttaa pelaajalle ainoastaan 10 € pelirahaa.

Yleensä ilmaisvedon voitot tulee kierrättää ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa. Maksimoi ilmaisvedon hyödyt poimimalla Pallomeren sivuilta Päivän kuumimmat vetovihjeet ennen vetojen asettamista.

Korotettu Kerroin

Korotettu kerroin on vasta viime aikoina markkinoille saapunut keino, josta on tullut varsin suosittu. Korotettu kerroin annetaan valittuun kohteeseen tai otteluun niin sanottuna boostina, jolloin saadaan pelaajat betsaamaan haluttua kohdetta. Korotetuilla kertoimilla on aina yleensä panoskatto, koska osuessaan korotetut kertoimet aiheuttavat valtavia tappioita peliyhtiöille.

Parhaiten kartalla korotetuista kertoimista pysyt, kun tilaat Pallomeren vihjeet ja kilpailut WhatsAppiin. Tällä tavalla kuulet aina ensimmäisenä uusista tarjouksista.

Parhaat Vedonlyöntibonukset

Alla on listattuna meidän mielestämme parhaimmat vedonlyöntisivustot sekä niiden bonustarjoukset. Näitä jokaista brändiä yhdistää yksi ja sama sana: luotettavuus.

YHTIÖ
BONUSTARJOUSLUE ESITTELYLYÖ VETOA!
Coolbet
100% BONUS 150€ ASTI – TAI TALLETA 10€ JA PELAA 50€
ArvosteluPELAA
888sport
TALLETEA 10€, SAAT 30€ ILMAISVEDON/div>
ArvosteluPELAA
mr.play
100% BONUS 100€ ASTI
ArvosteluPELAA
Betway
100% BONUS 100€ ASTI
ArvosteluPELAA
Unibet
100% BONUS 100€ ASTI
ArvosteluPELAA
Mobilebet
TALLETA 100€, PELAA 200€
ArvosteluPELAA

Nappaa haluamasi talletusbonus yläpuolelta ja laita rahat poikimaan lukaisemalla Pallomeren tuoreimmat Veikkausvihjeet. Lisää vihjeitä löydät suositulta vedonlyöntivihjeet lähteistä -sivuilta, johon on poimittu kaikki netin kuumimmat vetovihjeet samalle sivulle!