Vedonlyöntibonukset

parhaat vedonlyöntibonukset talletusbonus

Parhaat Vedonlyöntibonukset

Alla on listattuna meidän mielestämme parhaimmat vedonlyöntisivustot sekä niiden vedonlyöntibonukset. Näitä jokaista brändiä yhdistää yksi ja sama sana: Luotettavuus.

YHTIÖ
BONUSTARJOUSLUE ESITTELYLYÖ VETOA!
Coolbet
100% BONUS 150€ ASTI – TAI TALLETA 10€ JA PELAA 50€
ArvosteluPELAA
888sport
TALLETEA 10€, SAAT 30€ ILMAISVEDON
ArvosteluPELAA
mr.play
100% BONUS 100€ ASTI
ArvosteluPELAA
Betway
100% BONUS 100€ ASTI
ArvosteluPELAA
Unibet
100% BONUS 100€ ASTI
ArvosteluPELAA
Mobilebet
TALLETA 100€, PELAA 200€
ArvosteluPELAA
NordicBet
100% BONUS 100€ ASTI!
ARVOSTELUPELAA
Betsafe
200% BONUS 50€ ASTI!
ARVOSTELUPELAA
Betsson
100% BONUS 100€ ASTI!
ARVOSTELUPELAA
Betsson
EUROLLA 10€ ILMAISVETO!
ARVOSTELUPELAA

Nappaa haluamasi vedonlyöntibonukset yläpuolelta ja laita rahat poikimaan lukaisemalla Pallomeren tuoreimmat Veikkausvihjeet. Lisää vihjeitä löydät suositulta vedonlyöntivihjeet lähteistä -sivuilta, johon on poimittu kaikki netin kuumimmat vetovihjeet samalle sivulle!

Vedonlyöntibonukset – nuo pelikassan kaverit

Vedonlyöntiyhtiöt kilpailevat keskenään aina kertoimilla sekä pelituotteella, mutta myös vedonlyöntibonukset ovat jatkuvan kilpailun kohteena.

Suomalaisille bonukset eivät ole välttämättä niin tuttuja, sillä Veikkaus ei ole koskaan tarjonnut asiakkailleen vedonlyöntibonuksia. Kansainvälisten pelifirmojen keskuudessa bonukset kuitenkin ovat hyvin yleisiä.

Tarjolla olevat vedonlyöntibonukset vaihtelevat merkittävästi eri vedonlyöntisivustojen kesken. Osa yhtiöistä haluaa ainoastaan tuoda sivuilleen valtavasti uusia asiakkaita loistavan ensitalletusbonuksen avulla välittämättä siitä, millainen pelikokemus todellisuudessa on. Osa peliyhtiöistä taas panostaa hieman maltillisempaan bonukseen, mutta tuote itsessään tarjoaa loistavat mahdollisuudet vedonlyöntiin. Bonuksen ja peliyhtiön valinnassa kannattaa käyttää aina tiukkaa harkintaa.

Vedonlyöntibonukset ovat lähes aina yksilöllisiä ja ne sisältävät omat sääntönsä, jotka olisi hyvä aina lukea huolellisesti, vaikka se hieman tylsältä saattaakin tuntua. Kuitenkin pienellä vaivalla on mahdollisuus säästää paljon aikaa ja rahaa, joten suosittelemme sääntöihin tutustumista aina ennen bonusten lunastamista. Bonustarjoukset koostuvat useista eri vaihtoehdoista, joista olemme listanneet alle suosituimmat.

talletusbonus

Parhaat Talletusbonukset tuovat mukavaa buustia peliin

Talletusbonus on yleisin vedonlyöntibonus, jota vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen. Talletusbonukset voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan: ensitalletusbonus sekä talletusbonus.

Ensitalletusbonuksella tarkoitetaan bonusta, joka annetaan uudelle asiakkaalle ns. palkintona rekisteröitymisen jälkeen. Usein tällaiset vedonlyöntibonukset antavat asiakkaalle ensimmäisen talletuksen tuplana esimerkiksi 100 € asti. Tässä tapauksessa 100 euron talletuksella pelitilille tulee siis 200 euroa.

Tsekkaa tämä tarjous: TALLETA 10€ –> PELAA 50€

Talletusbonus on taas hyvä tapa aktivoida jo olemassa olevia asiakkaita. Joillakin pelisivustoilla vedonlyöntibonukset esittävät suurempaa roolia kuin toisilla. Vanhoille asiakkaille suunnatut talletusbonukset ajoittuvat yleisesti suurien sarjojen alkuihin, tai mielenkiintoisiin tapahtumiin, jolloin kilpailu alalla on kovimmillaan.

Talletusbonuksissa kierrätysvaatimukset vaihtelevat yhtiöittäin, joten mitään tiettyä sääntöä ei voida määrittää. Hyvänä talletusbonuksena voidaan pitää bonusta, jonka kierrätysaika on vähintään 30 päivää. Minimikerroin bonukseen kuuluvissa vedoissa on yleisesti 1,50-2,00 haarukassa. Yleensä talletuksen summa tulee kierrättää 6 kertaa ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa.

riskitön veto ilmaisveto

Riskitön Veto – mikäpä sen mukavampaa?

Riskitön veto on lähes aina vanhoille asiakkaille suunnattu tarjous, joka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä tietystä ottelusta tai sarjasta vetoa ilman pelkoa tappioista. Yleensä riskittömät vedot ajoittuvat mielenkiintoisiin otteluihin tai tapahtumiin, joten kyseessä onkin vedonlyöntibonus, jolle ainakin meidän puolelta tulee vahva kannatus.

Riskitön veto on hyvä aktivointikeino, sillä kynnys vedonlyöntiin riskittömänä on tietenkin pienempi. Yleisesti ottaen Vedonlyönti riskittömillä vedoilla on paljon kurittomampaa, koska tappiosta ei ole pelkoa. Isot kertoimet ja erikosvedot ovat usein riskittömien vetojen kohdevalintana.

Riskitön veton on tavallinen vedonlyöntibonus, joten sillä on yleensä kierrätysvaatimus, kuten muillakin bonuksilla.

Ilmaisveto toimii nimensä mukaisesti pelikassaan koskematta

Ilmaisveto on hieman samanlainen kuin riskitön veto, mutta ilmaisveto ei käytä pelaajan omia varoja pelitililtä. Ilmaisvedon voitot maksetaan yleensä ilman ilmaisvedon panosta, eli esimerkiksi 2,00 kertoimella lyöty 10 € ilmaisveto todellisuudessa palauttaa pelaajalle ainoastaan 10 € pelirahaa.

Yleensä ilmaisvedon voitot tulee kierrättää ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa. Maksimoi ilmaisvedon hyödyt poimimalla Pallomeren sivuilta Päivän kuumimmat vetovihjeet ennen vetojen asettamista.

korotettu kerroin

Korotettu Kerroin

Korotettu kerroin on vasta viime aikoina markkinoille saapunut keino, josta on tullut varsin suosittu. Korotettu kerroin annetaan valittuun kohteeseen tai otteluun niin sanottuna boostina, jolloin saadaan pelaajat betsaamaan haluttua kohdetta. Korotetuilla kertoimilla on aina yleensä panoskatto, koska osuessaan korotetut kertoimet aiheuttavat valtavia tappioita peliyhtiöille.

Jalkapallon EM-kisat sekä Jääkiekon MM-kisat lähestyvät, joten on vain syytä toivoa, että maailman yleinen tilanne kohenee, jotta pääsemme vuonna 2021 nauttimaan toden teolla urheilutapahtumien tarjoamista elämyksistä – ja jotta saamme Vedonlyöntibonukset todelliseen hyötykäyttöön!

Muista myös turvallisuus asioidessasi vedonlyöntisivustoilla tai nettikasinoilla: Parhaat Nettilompakot ja muut varmennetut rahansiirtokeinot pitävät huolen siitä, että kaikki sujuu ilman ikäviä yllätyksiä.