Vedonlyönti pilalle tilastojen avulla: Tässä Liiga-vihjeet illan kierrokselle

vedonlyönti pilalle tilastojen avulla | Pallomeri.net

Sivuiltamme löytyvä Vedonlyönti pilalle tilastojen avulla -työkalu tarjoaa Liiga-peleihin kattavasti tilastoja, jotka helpottavat kummasti myös betsaamista.

Tarjoammekin jälleen tiistai-illalle työkalun avulla tuotetut vihjeet, joissa nojataan vahvasti kuluvan kauden dataan!

Vedonlyönti pilalle -työkalu!

Vedonlyönti pilalle tilastojen avulla -työkalun Liiga-vihjeet:

Kärpät – KooKoo

Kärpät saa vastaansa tänään jo tyhjennyksen kokeneen KooKoon. Oululaisten riveihin tuli tauon aikana myös merkittävä vahvistus, kun HPK:n tähtihyökkääjä Kristian Vesalainen siirtyi Kärppien riveihin. Kärpät on tehnyt tällä kaudella kotipelien 1. erissä keskimäärin 1.04 maalia. Nyt vastaan asettuu heikoimpiin kuuluva KooKoo, joten odotukset ovat hieman keskiarvoa ylempänäkin. KooKoo on tehnyt vieraspelien 1. erissä keskimäärin 0,58 maalia. Näin ollen voidaankin olettaa, että Kärpät vie ensimmäisen erän nimiinsä.

HPK – KalPa

HPK tyhjensi joukkueensa ja keskittyminen käännetty ensi kauteen. Varsinkin Vesalaisen ja Palveen lähdöt tekevät hyökkäykseen iso loven eikä se voi olla näkymättä tehoissa. HPK pelannut tällä kaudella kotona erittäin vähämaalisia avauseriä, sillä joukkue on tehnyt keskimäärin 0,52 maalia, kun omissa on kolissut 0,56 kertaa. KalPan vieraspeleissä on ollut hieman vastaava kaava, sillä kuopiolaiset ovat tehneet 0,56 maalia ja päästäneet 0,67 maalia. Alle 1,5 maalia onkin loistava valinta avauserään.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!