Växjö – TPS – tässä live stream tiistain CHL-otteluun!

Växjö TPS live stream CHL

Växjö ja TPS kohtaavat tiistaina Champions Hockey Leaguen, eli tuttavallisemmin CHL:n parissa. Tässä live stream otteluun!

Växjö – TPS live stream: CHL

Tepsin meno on tällä kaudella yllättänyt monet varmasti positiivisesti – löytyyhän joukkue Liigan sarjataulukon kärkipaikalta. Turkulaiset ovat voittaneet viimeisestä kahdeksasta Liigan ottelustaan kuusi, ja tähän väliin mahtui myös tiistaisen vastustajan Växjön kaataminen kotikaukalossa.

Vaikka ruotsalaisjoukkue viime viikolla kaatuikin, ei se muuttanut tilannetta sen ruusuisammaksi europelien jatkumisen kannalta. Paikka pudotuspeleissä nimittäin jää Palloseuran osalta haaveeksi – tapahtui tiistain ottelussa sitten mitä tahansa. Tepsillä on kerättynä vain neljä sarjapistettä, kun taas Sparta Prahalla on 10, Bremerhavenilla 9 ja Växjölläkin 7.

Mainos alkaa

Ruotsalaisjoukkueella panosta siis riittää, joten onkin mielenkiintoista nähdä, miten paineettomassa tilassa kaukaloon pääsevä TPS vastaa tähän haasteeseen.

Matsi on ohjelmassa tiistaina 12. lokakuuta kello 19:05 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!